News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Radamel Falcao ψάχνει για μια έξοδο και προσφέρεται στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μονακό βρίσκεται σε θεσμική και αθλητική κρίση


Η Ρεάλ Μαδρίτης επιδιώκει να ενισχύσει το ρόστερ ενόψει του δεύτερου μέρους της σεζόν και παρόλο που στον σύλλογο δεν έχουν πιστέψει ποτέ στη χειμερινή αγορά, η δυνατότητα ενσωμάτωσης των παικτών που έχουν ήδη παίξει στο Champions League ανοίγει την πόρτα σε διαφορετικές εναλλακτικές. Κλαμπ, μάνατζερ και παίκτες είναι σε αναμονή και οι κινήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η τελευταία που εμφανίστηκε δεν ήταν άλλη απ’του Radamel Falcao.

Ο Κολομβιανός και η Μονακό του ζουν μια περισσότερο από περίπλοκη σεζόν. Ούτε η άφιξη του Thierry Henry στον πάγκο της ομάδας του Πριγκιπάτου φαίνεται να ανακουφίζει μια κατάσταση που έχει οδηγήσει αυτή που ήταν ημιφιναλίστ του Champions League πριν από δύο σεζόν να βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Κολομβιανός ψάχνει εδώ και καιρό έναν προορισμό. Έχει προσπαθήσει να φύγει, αλλά δεν βρήκε τη στιγμή. Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες, ο επιθετικός έχει προσφερθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, επιλογή που βρίσκεται υπό μελέτη και που προς το παρόν δεν θα’χει λύση επειγόντως επειδή μελετάνε περισσότερες εναλλακτικές.

Ο Jorge Mendes είναι ο μάνατζερ του και παρόλο που είναι πολύ συνδεδεμένος με τη Monaco γνωρίζει ότι το μέλλον των παικτών του δεν περνάει από μια ομάδα οικονομικών προβλημάτων και κακής αθλητικής κατάστασης. Ο Falcao ανανέωσε το καλοκαίρι του 2017 κι έχει συμβόλαιο με τη Μονακό για ακόμα ενάμισι χρόνο.

Στο λευκό club είναι σε φάση ανάλυσης και αναζήτησης του τι χρειάζεται η ομάδα, διότι εκτός απ’τον Exequiel Palacios, αναμένεται η άφιξη περισσότερων παικτών (ο Mario Hermoso έχει πολλές πιθανότητες) και, δεν αποκλείεται επίσης και η έξοδος κάποιου μέλους του ρόστερ που καθοδηγεί ο Σαντιάγο Σολάρι. Απ’τη μία πλευρά, υπάρχουν ηγέτες που θεωρούν απαραίτητο να ενισχύσουν την επίθεση, αλλά δεν θέλουν να βγουν απ’την καθορισμένη γραμμή της ενσωμάτωσης νεαρών ταλέντων, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τα 32 χρόνια του Falcao, έτοιμος να κλείσει τα 33. Εάν συμβεί η περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξέταζε έναν δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιπλέον, η Μονακό αντιμετωπίζει μια λεπτή στιγμή. Η οικονομία της δεν επαρκεί για να στηρίξει μισθούς όπως του Falcao λόγω των μεγάλων εκταμιεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν, αντισταθμισμένες εν μέρει με τις πωλήσεις του καλοκαιριού του 2017, οι οποίες όμως εξακολουθούν να’ναι ανεπαρκείς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από μέρες ο πρόεδρός της, Dmitri Rybolovlev, συνελήφθη για διαφθορά, το οποίο προσθέτει μια άλλη συνιστώσα αστάθειας που ωθεί πολλούς παίκτες να θέλουν να εγκαταλείψουν το Πριγκιπάτο.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.