News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric θα ανανεώσει με την Ρεάλ Μαδρίτης και θα παίρνει τα ίδια με τον Sergio Ramos

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ελλείψει της υπογραφής ώστε να γίνει επίσημη η συμφωνία


Η σαπουνόπερα τέλειωσε. Ο Luka Modric θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και με αύξηση μισθού. Το λευκό club έχει αποφασίσει να ανταμείψει την απόδοση του Κροάτη παίκτη μ’ένα άλμα στη μισθολογική κλίμακα, μια αναγνώριση στη μεγάλη απόδοσή του στο Μπερναμπέου και το Παγκόσμιο της Ρωσίας, όπου εξελέγη νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Ο Modric θα τοποθετηθεί έτσι στο μισθολογικό ύψος του Sergio Ramos, λευκού αρχηγού, στη δεύτερη κλίμακα του ρόστερ, πίσω μόνο απ’τον Gareth Bale. Θα παίρνει περίπου 10 εκατομμύρια καθαρά το χρόνο, όταν μέχρι τώρα έπαιρνε περίπου 8. Ο Λούκα είναι θεμελιώδης για το club κι έτσι του’χουν μεταφέρει, με την πρόθεση να ικανοποιήσουν τις οικονομικές του προσδοκίες και να σφραγίσουν την παραμονή του.

Όπως έχει ενημερώσει η MARCA, ο σύλλογος ήταν ήρεμος μέχρι να συναντηθεί οριστικά με τον Modric, κάτι που συνέβη σήμερα, πάντα με πρόθεση την επίτευξη συμφωνίας με τον Κροάτη, κατανοώντας ότι το καθεστώς του έχει αλλάξει κι ότι άξιζε αυτή την αύξηση μισθού που τώρα θα αντικατοπτρίζεται στο χαρτί.

Το ενδιαφέρον της Inter και η σούπερ προσφορά που διαχειριζόταν το λευκό 10 απ’το ιταλικό σύνολο είχαν θέσει σε αμφισβήτηση την παραμονή του στο λευκό σύνολο, το οποίο έχει αναλάβει τα ηνία του θέματος αμέσως για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.