News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui κάνει ντεμπούτο στο σχέδιό του στο Bernabéu

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Του Pablo Polo

Ο προπονητής κάνει ντεμπούτο μπροστά στους οπαδούς του ενάντια στη Milan στο τελευταίο τεστ πριν από το Super Cup


Πρώτος αγώνας της εποχής Lopetegui στο Santiago Bernabéu. Μετά το επιτυχημένο στάδιο του Ζινεντίν Ζιντάν, είδωλο πρώτα ως παίκτης και στη συνέχεια στον πάγκο, ο Βάσκος τεχνικός εμφανίζεται στη σκηνή με την πάντα δύσκολη αποστολή να πείσει το πιο απαιτητικό κοινό του κόσμου, και τώρα περισσότερο από ποτέ, μετά τη γεύση τριών συνεχόμενων Champions League σ'ένα απ'τα πιο λαμπρά στάδια στην ιστορία του συλλόγου.

Αλλά ο Julen έχει προσγειωθεί με την σταθερή πρόθεση ν' αφήσει τη δική του σφραγίδα, και η αλήθεια είναι ότι σ'αυτή την περιοδεία έχει αφήσει εμφανή σημάδια ότι η ιδέα του είναι σύμφωνη με τον εκλεκτικό ουρανίσκο των λευκών κερκίδων. Απόψε εναντίον της Milan είναι το ντεμπούτο του, και η ιδέα του είναι να επιβεβαιώσει από τώρα ότι η Μαδρίτη του μπορεί επίσης να γοητεύσει. Του έχουν αρκέσει 45 λεπτά ενάντια στη Roma ή το δεύτερο μέρος εναντίον της United για να καταστήσει σαφές ότι έχει ένα σχέδιο.

Και όλα περνάνε απ'το να'χουν τη μπάλα και να παίζουν γρήγορα, και να ανακτούν γρήγορα μετά την απώλεια της μπάλας. Εν ολίγοις, όλα είναι γρηγορότερα σε μια ομάδα όπου απόψε δεν θα'ναι πια ο Cristiano Ronaldo.

Χωρίς τον Πορτογάλο, απόψε παρουσιάζεται η δεύτερη πρόκληση για τον Julen. Σήμερα θα δει το Μπερναμπέου για το τι είναι ικανή αυτή η ομάδα χωρίς αυτόν που έχει υπάρξει ο μεγάλος goleador της τα τελευταία εννέα χρόνια. Για να μην της λείψει, ο προπονητής αλλάζει το σύστημα και δοκιμάζει εναλλακτικές. Το 4-3-3 είναι μια επιλογή, αλλά ο Julen έχει δοκιμάσει επίσης το 4-4-2 ανάλογα με τους παίκτες, γνωρίζοντας ότι η Μαδρίτη του πρέπει να'ναι πολύ πιο ομοιογενής μπροστά στην αποχώρηση του Πορτογάλου παίκτη.

Σε αυτή την αναζήτηση, ο Lopetegui θα δοκιμάσει απόψε και πάλι τον Asensio ως ψευτοεννιάρι, συνοδευόμενο απ'τους Μπενζεμά και Bale. Και για τους τρεις είναι επίσης μια καλή δοκιμή. Και οι τρεις έχουν σκοράρει σε αυτή την περιοδεία: τρία ο Asensio, δύο ο Bale κι ένα ο Karim.
  
Αλλά αυτή η Μαδρίτη του Julen θέλει να ανακτήσει το περίφημο σχέδιο Β. Είναι επίσης η νύχτα παικτών όπως ο Ceballos, ο Marcos Llorente, και οι μεταγραφές Vinicius και Odriozola, που κάνουν ντεμπούτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, και canteranos όπως ο Reguilón, ο οποίος φαίνεται να'ναι η αντικατάσταση του Theo.

Ειδική μνεία έχει το ντεμπούτο του βραζιλιάνικου μαργαριταριού, το οποίο έχει τα πάντα για να γοητεύσει το Μπερναμπέου, αλλά που τώρα αναζητά τη θέση του.

Το ραντεβού είναι επίσης η τελευταία δοκιμασία του Julen πριν απ'τον τελικό του Ταλίν κατά της Ατλέτικο. Θα υπάρξουν λεπτά για ορισμένους απ'τους βασικούς ώστε να φτάσουν με κάποιο ρυθμό.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.