News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui στηρίζει τον Keylor

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο προπονητής βγήκε μπροστά για τον τερματοφύλακα στη συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια τον συνόδευσε στα εκατό μέτρα που χώριζαν τ’αποδυτήρια απ’το λεωφορείο.


Η εικόνα ήταν σημαντική. Ο Lopetegui να βγαίνει απ’τα αποδυτήρια του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι μιλώντας σ’έναν πολύ σοβαρό Keylor. Έτσι διένυσε ο Βάσκος τα 100 μέτρα της σήραγγας μέχρι να φτάσει στο λεωφορείο της ομάδας. Ακόμη, σε μια στιγμή, έφτασε να αγκαλιάσει τον Κοσταρικανό απ’τη μέση. Στοργικές χειρονομίες φορτωμένες με ψυχολογία. Τον Lopetegui όχι μόνο του αρέσει να’χει τις ικανότητες του Keylor, είναι ότι ο τεχνικός σκλήρυνε όταν ρωτήθηκε μετά το 2-1 απ’τη United για τον Thibaut Courtois. "Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μιλήσω για έναν παίκτη που δεν είναι αυτού του ρόστερ, έχουμε τερματοφύλακες και είναι πολύ καλοί", ήταν η κατηγορηματική απάντηση.

Ο Lopetegui ξέρει με το παραπάνω από αυτό που περνά απ’το μυαλό ενός τερματοφύλακα υπό πίεση και κάνει θεραπεία. Του Keylor δεν του’χει ξεφύγει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε να αρνηθεί κατηγορηματικά ότι την ενδιαφέρει ο Willian σε μια πληροφορία στην οποία ο βρετανικός Τύπος μιλούσε για μια προσφορά του λευκού club για τον Βραζιλιάνο... και τον Courtois.

Το club επιμένει στον Βέλγο κι ο προπονητής δεν βλέπει άσχημα να μείνει με το τέρμα όπως είναι. "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που έχω...", έχει επαναλάβει στις δύο εμφανίσεις του ενώπιον των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Μαϊάμι. Ήταν ακόμα και πιο συγκεκριμένος. "Μίλησα με τον Keylor και είμαστε ευτυχείς που υπάρχει, έχει υπάρξει καθαριστικός στη Μαδρίτη και θα συνεχίσει να’ναι".

Ενώ η έκβαση της υπόθεσης Courtois μπαίνει τελική ευθεία της, με την Τσέλσι αναγκασμένη να κάνει μια κίνηση προς μια κατεύθυνση (να πουλήσει τώρα) ή μια άλλη (να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος το 2019), ο Lopetegui στηρίζει τον Keylor. Από τερματοφύλακα σε τερματοφύλακα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.