News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τελική φάση στην επιχείρηση Courtois: όριο οκτώ ημερών

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Είναι ο χρόνος που έχει η Τσέλσι για να βρει έναν αντικαταστάτη. Η Μαδρίτη θα’χε μέχρι τις 31 Αυγούστου για να κλείσει την υπογραφή για περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.


Η Μαδρίτη μπαίνει στις καθοριστικές μέρες για να κλείσει την υπογραφή του Courtois με την ηρεμία ότι το μπαλάκι συνεχίζει να’ναι στη Chelsea. Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να σαρώνουν την αγορά για να βρουν έναν αντικαταστάτη εγγυήσεων, αλλά κάθε φορά έχουν και λιγότερο χρόνο: στην Premier η μεταγραφική αγορά κλείνει στις 9 Αυγούστου στις 19:00.

Απ’την στιγμή στην οποία θα κλείσει ο Αμπράμοβιτς αυτή την ενσωμάτωση, η συμφωνία με το λευκό club δεν θα’πρεπε να αργήσει. Το ποσό που θα πληρώσει η Μαδρίτη έχει οριστεί (περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ) και η επιθυμία του παίκτη, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, είναι να επιστρέψει στη Μαδρίτη για να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, που ζουν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στο Bernabéu διατηρούν στο τέρμα την ίδια γραμμή όπως και στις άλλες θέσεις: υπογράφουν εάν εμφανίζονται ευκαιρίες στην αγορά. Δεν θέλουν να πληρώσουν τα υπερβολικά ποσά που διαχειρίζονται επί του παρόντος. Η περίπτωση του Βέλγου τερματοφύλακα είναι μια απ’αυτές τις ευκαιρίες, καθώς το γεγονός ότι η σύμβαση λήγει τον Ιούνιο του 2019 θα φθηναίνει την επιχείρηση ενός παίκτη ο οποίος κέρδισε το Χρυσό Γάντι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ωστόσο, η Μαδρίτη έχει τη θέση καλά καλυμμένη με τέσσερις τερματοφύλακες σήμερα στο ρόστερ (Keylor, Casilla, Luca Zidane και Lunin), γι 'αυτό διατηρούν την ψυχραιμία: αν δεν έρθει τώρα, θα μπορούσε να’ρθει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι (ο Courtois δεν θέλει να ανανεώσει τη σύμβασή του με την Chelsea). Πιστεύουν ότι θα καταλήξει στα λευκά, επειδή οι blues δεν μπορούν να κρατήσουν στην ομάδα τους έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να φύγει και με μόνο ένα χρόνο σύμβασης μπροστά. Εάν δεν τον πουλήσουν, η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει μη βιώσιμη.

Ο Courtois προβλέπεται να ενσωματωθεί αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις της Chelsea, η οποία την Κυριακή παίζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (το Community Shield κατά της Manchester City). Ο Sarri, ο νέος προπονητής, θέλει να συναντηθεί με τον τερματοφύλακα για να μάθει τις προθέσεις του από πρώτο χέρι. Έχει μια ελάχιστη ελπίδα να τον πείσει να μείνει στην Τσέλσι, αλλά η απόφαση του τερματοφύλακα είναι σταθερή: θέλει να παίξει στη Μαδρίτη...

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι της 31 Αυγούστου

Η αγορά στην Ισπανία κλείνει στις 31 Αυγούστου και η Μαδρίτη έχει μέχρι εκείνη την ημέρα για να ενσωματώσει τον Courtois. Το πρόβλημα είναι ότι εάν η Chelsea δεν μπορέσει να βρει αντικαταστάτη πριν απ’τις 9 Αυγούστου, είναι δύσκολο να αφήσει τον Βέλγο να φύγει, αφού δεν θα μπορούσε να υπογράψει κανέναν μέχρι το χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση, οι Λονδρέζοι μπορούν να το εξαντλήσουν μέχρι τις 9 Αυγούστου επειδή, ακόμα κι αν κλείσουν την απόκτηση ενός τερματοφύλακα σχεδόν στο όριο του τέλους της αγοράς τους, θα’χαν ακόμα έως τις 31 Αυγούστου για να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε κάθε περίπτωση, η βούληση του παίκτη είναι να πάει στο Bernabéu, οπότε η συμφωνία δεν θα έπαιρνε πάρα πολλές μέρες...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.