News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Courtois στην Ρεάλ Μαδρίτης για 35 εκατομμύρια ευρώ συν 5 σε μεταβλητές και 6 σεζόν

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Του Ulises Sánchez-Flor

Θα μπορούσε να παρουσιαστεί αύριο

Μένει μόνο να γίνει επίσημο, αλλά πλέον η συμφωνία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης, Courtois και Τσέλσι είναι μια πραγματικότητα ώστε ο Βέλγος να παίξει για τις επόμενες έξι σεζόν στο Μπερναμπέου


Αν δεν στραβώσει τίποτα, αύριο αναμένεται να παρουσιάσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Thibaut Courtois ως νέο της τερματοφύλακα. Η υπογραφή του Βέλγου, η οποία μένει να επισημοποιηθεί, έχει κλείσει στα 35 εκατομμύρια ευρώ συν 5 σε μεταβλητές και τελειώνει μία απ’τις σαπουνόπερες του καλοκαιριού που σήμερα χτύπησε μια επιτάχυνση με την απόκτηση του Kepa ως νέου τερματοφύλακα της Τσέλσι. Παρά αυτήν την είδηση, η λευκή ομάδα έχει σεβαστεί τη θέληση του Keylor Navas, που είναι να παλέψει για τη θέση του.

Ο Courtois, αφού ύψωσε ανάστημα στην Τσέλσι χωρίς να προπονείται για να του διευκολύνουν την αποχώρησή του προς τη Μαδρίτη, θα προσγειωθεί στην πόλη όπου κατοικούν τα παιδιά του, η επιθυμία του εδώ και κανά δυο σεζόν. Το κάνει παίρνοντας ένα μισθό 8 εκατομμυρίων καθαρά για κάθε μία απ’τις έξι σεζόν που έχει υπογράψει και, συνεπώς, ο μισθός του είναι διπλάσιος από εκείνον του Keylor. Η Μαδρίτη έλαβε υπόψη τη «δουλειά» του Courtois στο Λονδίνο, όπου επαναστάτησε ώστε να’ταν δυνατή αυτή η συμφωνία.

Μετά από τέσσερις σεζόν, ο Keylor Navas βλέπει πώς αυτό το καλοκαίρι εκπληρώνεται η απειλή που έχει αιωρηθεί από πάνω του κάθε χρόνο: η υπογραφή ενός άλλου τερματοφύλακα. Ως εκ τούτου, λόγω της στάσης του και της καλής απόδοσης του Κοσταρικανού κάτω απ’τα δοκάρια, η Μαδρίτη έχει ενημερώσει τον τερματοφύλακα ότι υπολογίζει επίσης κι αυτόν για την σεζόν εκτός κι αν επιθυμεί να φύγει απ’το σύλλογο. Ο Keylor Navas, με πολλή πίστη, έχει απαντήσει ότι έχει την ιδέα να μείνει και να αγωνιστεί για τη θέση. Ίσως στα τέλη Αυγούστου ν’αλλάξει γνώμη... σήμερα όχι.

Και τρίτος τερματοφύλακας; Ο Kiko Casilla, μπροστά σ’ένα τέτοιο πανόραμα, έχει δείξει την επιθυμία του να αποχωρήσει απ’τη Μαδρίτη σε αναζήτηση περισσότερων λεπτών και πρωταγωνιστικού ρόλου, έτσι ώστε ο Julen Lopetegui πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του Luca Zidane (που ψάχνει ομάδα) και της πρόσφατης υπογραφής, Lunin.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.