News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Ο Courtois είναι πια παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Το Χρυσό Γάντι του Mundial υπογράφει για έξι σεζόν


Είναι πια επίσημο. Ο Thibaut Courtois θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες έξι σεζόν, όπως ανακοίνωσε η λευκή ομάδα στην ιστοσελίδα της στις 10.00 μ.μ. ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι έρχεται για να ενισχύσει το λευκό τέρμα που τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει τόσες φήμες. De Gea, Alisson, Kepa... αρκετά έχουν υπάρξει τα ονόματα που έχουν ακουστεί στις τελευταίες σεζόν, αλλά τελικά ήταν ο 26χρονος Βέλγος αυτός που επέλεξε ο Florentino Pérez.

Η λευκή ομάδα τον παρακολουθούσε για αρκετό καιρό, ένα ενδιαφέρον που εντάθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά μετά τη μεγάλη του απόδοση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και με μια πρόθεση που τον άφηνε πολύ κοντά στην προσγείωση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Courtois δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να συνέβαινε τελικά αυτό. «Να επιστρέψω στη Μαδρίτη; Για μένα τα παιδιά μου είναι πολύ σημαντικά, το’χω πει πάντα και ζουν εκεί», παραδεχόταν στις αρχές Ιουλίου.

Η άφιξή του είναι αναμφισβήτητα μια καλή είδηση ​​για τον Julen, ο οποίος θα’χει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην τρέχουσα σκηνή στο ρόστερ του. Ωστόσο, συνεπάγεται επίσης κι ένα πρόβλημα, επειδή στο λευκό τέρμα υπάρχει τώρα overbooking. Ο Courtois προστίθεται στους Keylor, Casilla και Lunin. Δηλαδή, περισσεύει ένας και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να κάνει κινήσεις στο τέρμα.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Thibaut έρχεται με το καθεστώς του βασικότατου. Είναι στην Τσέλσι, όπου έχει φτάσει να διαβεβαιώσει ότι αν έμενε, δεν θα τον είχαν αφήσει στον πάγκο "λόγω των ικανοτήτων μου". Και είναι επίσης και στην εθνική Βελγίου, με την οποία έχει κάνει ένα θεαματικό Παγκόσμιο Κύπελλο που του έχει χρησιμεύσει για να επιλεγεί ως ο καλύτερος του τουρνουά. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα, πρώτον, με τον Keylor Navas. Ο tico είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και, παρά το ότι οι αποδόσεις του έχουν δεχτεί κάποια κριτική τα τελευταία χρόνια, έχει υπάρξει ο τερματοφύλακας των τριών συνεχόμενων Champions League.

Επιπλέον, στο σύλλογο έχουν εκτιμήσει πάντα τις ικανότητές του, τη δέσμευσή του και τη δουλειά του. Ο Ζιντάν τον υπερασπιζόταν, τον στήριζε και τον υπολόγιζε για την επόμενη σεζόν. Ο δεύτερος "ζημιωμένος" απ’την άφιξη του Courtois, είναι ο Kiko Casilla. Εάν ο Keylor μείνει -δεν είχε καμία πρόθεση να φύγει απ’το σύλλογο κι έχει πει πάντα ότι του αρέσει ο ανταγωνισμός- θα γινόταν ο τρίτος τερματοφύλακας. Μια κατάσταση μπροστά στην οποία θα μπορούσε να εξετάσει την αναζήτηση μιας εξόδου, παρά το ότι έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ούτε κι έχει αποκλειστεί ποτέ απ’το σύλλογο αυτός που θα φύγει φέτος απ’το πρώτο ρόστερ να’ναι ο Andriy Lunin. Ο νεαρός 19χρονος μόλις προσγειώθηκε στο ποδόσφαιρο της ελίτ κι ένας δανεισμός σε άλλη ομάδα θα μπορούσε να του χρησιμεύσει για να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής και να παίξει περισσότερα λεπτά απ’όσα θα’χει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γεγονός είναι ότι ένας απ’τους τρεις θα πρέπει να πακετάρει μετά την άφιξη του Courtois. Η άφιξη ενός πρωταθλητή που γνωρίζουν ήδη καλά στην ισπανική πρωτεύουσα. Με την Atlético έζησε μια απ’τις καλύτερες φάσεις του rojiblanco club τα τελευταία χρόνια. Ήταν ο τερματοφύλακας της Liga που κατέληξαν να σηκώσουν οι παίκτες του Cholo στην 13-14 και κατέκτησε το Copa del Rey, κερδίζοντας ακριβώς τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό στις 17 Μαΐου του 2013. Επιπλέον, στην Ευρώπη κατέκτησε με τη rojiblanca φανέλα το Europa League στην 11-12, και το Supercopa εναντίον της Chelsea στις 31 Αυγούστου του 2012.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.