News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Στο τέρμα δεν υπάρχει πρόβλημα· μόνο δύο υπέροχες λύσεις"

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Του Víctor Botija

Ο madridista προπονητής εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του Trofeo Bernabéu ενάντια στη Milan: "Οι παίκτες αφομοιώνουν έννοιες, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να προσαρμοστούν".


Πώς είδατε το παιχνίδι και τον θρίαμβο που πετύχατε;

Ικανοποιημένοι που κερδίσαμε, προφανώς. Αυτό είναι ένα ιστορικό τρόπαιο, στο σπίτι μας, κι ενάντια σ'έναν μεγάλο αντίπαλο που μας ανάγκασε σε μια μεγάλη προσπάθεια. Το ματς είχε κάποια πολύ καλά πράγματα, κι άλλα όχι τόσο. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε πράγματα. Ο τελικός του Supercopa είναι πολύ κοντά.

Για σας ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Bernabéu...

Το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι είναι πάντα σημαντικό, το γήπεδο είναι υπέροχο και οι μνήμες συσσωρεύονται. Αλλά πρέπει να εστιάσουμε στην ευθύνη. Πρέπει να προσαρμόσουμε τα πράγματα, να προετοιμαστούμε, να βάλουμε νέους παίκτες που έχουν διαφορετικό στάδιο προσαρμογής και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Μόλις ξεκινάς εστιάζεις στο να βοηθήσεις την ομάδα σ'αυτό που μπορείς. Υπάρχει πάντα αυτό το αίσθημα υπερηφάνειας και ικανοποίησης, και στο κουμάντο της Μαδρίτης στο σπίτι μας, ακόμα περισσότερο.

Σε άλλες σεζόν, ο Bale έπαιζε πάντα μόνο στα δεξιά. Θα αλλάζει τη θέση περισσότερο με σας;

Δεν θα μιλήσω για προηγούμενες σεζόν, δεν ήταν δική μου ευθύνη. Ο Γκάρεθ είναι αφοσιωμένος, χαρούμενος, με όρεξη να κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Θα μεταβάλλει την κινητικότητα και τη θέση, τόσο στις επιθετικές όσο και στις αμυντικές του ευθύνες. Προπονείται πολύ καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Χωρίς τον Cristiano, περιμένετε έναν Benzema πιο εκτελεστή;

Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Karim, έχει προπονηθεί πολύ καλά, ήρθε στην αρχή της προετοιμασίας και γι'αυτό η κατάστασή του τώρα είναι βέλτιστη. Έχει τον ενθουσιασμό να κάνει μια υπέροχη χρονιά. Δεν προσφέρει μόνο γκολ, προσφέρει πολλά πράγματα πέρα απ'αυτό. Όμως, όπως κάθε επιθετικός, αγαπά να σκοράρει. Ικανοποιημένος για το γκολ του και για όλα όσα βοηθάει την ομάδα.

Πολλές ευκαιρίες η Μίλαν

Η Μίλαν παίζει πολύ καλά, είχε πολλές λύσεις και πρέπει να κάνουμε προσαρμογές, φυσικά και θέλουμε να δεχόμαστε λιγότερα γκολ κι αυτή χωρίς αμφιβολία είναι μια σημαντική πτυχή.

Reguilón και Mayoral μένουν στην ομάδα;

Είμαστε ενθουσιασμένοι από όλα τα παιδιά. Έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία. Η Μαδρίτη χαρακτηρίζεται πάντα απ'την προσεκτική εξέταση της cantera με φροντίδα και ενθουσιασμό. Το ρόστερ δεν είναι κλειστό. Θα πάρουμε αποφάσεις καθώς εξελίσσεται ο μήνας.

Με τους Courtois και Keylor, η Μαδρίτη θα'χει αυτή τη σεζόν δύο τερματοφύλακες συνηθισμένους να παίζουν πάντα. Είστε περισσότερο υπέρ ενός βασικού κι ενός αναπληρωματικού ή του rotation στο τέρμα;

Το πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε έναν μεγάλο ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση, αυτό είναι καλό. Υπάρχει επίσης σε όλες τις θέσεις. Είναι καλό για την ομάδα. Όποια απόφαση κι αν πάρουμε πάντα θα υπάρχει ένας μεγάλος τερματοφύλακας στο τέρμα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι δύο υπέροχες λύσεις.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.