News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Bernabéu παραδίδεται στον Modric

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Του Álvaro Mogollo

Ο Κροάτης αποθεώθηκε στην επιστροφή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο



Ο Luka Modric φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 77 ημέρες αργότερα. Δεν το είχε κάνει από τότε που η λευκή ομάδα πήρε το «Δέκατο Τρίτο» στο Κίεβο, μ'αυτόν να καθιερώνεται ως ένας απ'τους πιο καθοριστικούς και επιτυχημένους μέσους στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης... αν δεν ήταν ήδη πριν απ'το 3-1 επί της Λίβερπουλ.

Στο μεταξύ, ένα θεαματικό Mundial στο οποίο ήταν το τιμόνι μιας ιστορικής δεύτερης θέσης στον κόσμο για τη χώρα του, κερδίζοντας τη Χρυσή Μπάλα της διοργάνωσης κι ατελείωτες φήμες για το μέλλον του. Από τότε που τελείωσε το Mundial, έχουν υπάρξει πολλές εικασίες με μια πιθανή μεταγραφή στην Ίντερ που ν'άφηνε τη Μαδρίτη χωρίς έναν απ'τους κύριους πυλώνες της και με μια αίσθηση τεράστιου κενού μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αλλά μία απ'τις σαπουνόπερες του καλοκαιριού θα καταλήξει να επιλυθεί με μια μελλοντική ανανέωση που θα τον κάνει να παραμείνει ο φάρος του λευκού παιχνιδιού. Στο 75ο λεπτό ο Lopetegui έβαλε τον Modric και το Bernabéu παραδόθηκε μπροστά σ'ένα απ'τα μεγάλα του είδωλα με μια επευφημία απ'αυτές που μένουν στη μνήμη.

Ο madridismo θέλει τον Luka Modric κι έτσι το'δειξε σ'έναν παίκτη που χρόνο με το χρόνο κερδίζει γαλόνια με βάση την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.