News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui υπολογίζει τον Ceballos για την επόμενη σεζόν

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Hugo Cerezo

Εκτός από έκπληξη, ο sevillano θα συνεχίσει να φοράει λευκά


Ο Julen Lopetegui θέλει τον Dani Ceballos στη Ρεάλ Μαδρίτης 18-19 που σχεδιάζει αυτές τις μέρες στο Valdebebas και στο Bernabéu. Ο πρώην πια ομοσπονδιακός τον γνωρίζει και είναι της αρεσκείας του, λόγος για τον οποίο απ’το Τ4 ξαποστέλνουν, προς το παρόν, τα ενδιαφέροντα άλλων συλλόγων για τον utrerano.

Ο νέος τεχνικός γνωρίζει τον Ceballos χάρη στην απόδοση του στην Κ 21, στην οποία έχει υπάρξει ηγέτης στο στάδιο του Lopetegui ως υπεύθυνος στην ανδρών. Κι απ’την άφιξή του στο Λευκό Οίκο πριν από λίγες εβδομάδες μετέφερε ήδη ότι ο πρώην της Μπέτις είναι της αρεσκείας του.

Το πανόραμα του Ceballos, απ’τη μεριά του, έχει κάνει μια ριζική στροφή με την αλλαγή του προπονητή. Το μέλλον του με τον Zidane ήταν σκοτεινό. Μόλις που είχε ευκαιρίες, 22 παιχνίδια, 899 λεπτά, εκτός απ’το πικρό ποτό του Butarque, στο οποίο ο Ζιζού τον σήκωσε για ζέσταμα για να τον βάλει για μόλις 29 δευτερόλεπτα. Η καλύτερη στιγμή του, η οποία δεν είχε συνέχεια, τα γκολ του στο Mendizorroza που έδωσαν τη νίκη με 1-2.

Αλλά με τον Lopetegui, η προσέγγισή του είναι μια άλλη πολύ διαφορετική. Τόσο που όταν απομένουν ακόμα δύο εβδομάδες για την επιστροφή στην εργασία, έχει γράψει στο twitter, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Με πολλή όρεξη να ξεκινήσει πια αυτό και με τον μέγιστο ενθουσιασμό για αυτή τη νέα σεζόν γεμάτη με μεγάλες προκλήσεις».

Μάλιστα, η πιθανή έξοδος του Kovacic, ο οποίος κατέστησε ήδη ξεκάθαρο στη MARCA ότι η πρόθεσή του είναι να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τον έκανε ν’ανέβει ένα σκαλοπάτι στο madridista ρόστερ, καθώς την περασμένη σεζόν μόλις που είχε λεπτά λόγω του υψηλού ανταγωνισμού στο κέντρο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.