News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Γαλλία μιλούν για συμφωνία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και PSG για τον Mbappé: 272 εκατομμύρια ευρώ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Αν κι ο πρώτος στόχος παραμένει ο Neymar


Ο Baptiste Ripart, ο Γάλλος δημοσιογράφος που ανακοίνωσε την τελευταία ανανέωση του Griezmann με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την άφιξη του Lemar στην ομάδα του Simeone, διαβεβαιώνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία για τον Mbappé. Επιπλέον, λέει ότι η επιχείρηση θα έκλεινε στα 272 εκατομμύρια ευρώ και οι λευκοί θα την πλήρωναν σε τέσσερις δόσεις.

Ο Kylian Mbappé, ο οποίος εξέπληξε τον κόσμο στον αγώνα των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή είναι ένας ποδοσφαιριστής που στο Μπερναμπέου είχαν πάντα στη θαλάμη. Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος στόχος παραμένει ο Neymar. Η πιθανή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να καλυφθεί κι ο Βραζιλιάνος είναι το φαβορί.

Ο Mbappé έπαιξε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην PSG και φέτος η παριζιάνικη ομάδα πρέπει να ενεργοποιήσει την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του. Στο Παρίσι, εν αναμονή του Financial Fair Play, φέρεται να’χουν καταλήξει ήδη σε μια συμφωνία με τη Μαδρίτη σύμφωνα με τον Baptiste Ripart.

Όπως και να’χει, πηγές απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης αρνούνται αυτή τη συμφωνία. Δεν θα υπάρξει δημόσια διάψευση για να την αρνηθούν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.