News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James αναβάλλει την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης για το 2019

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Του Carlos D. Salas

Σκέφτεται ότι θα'ταν ανήθικο να αλλάξει αέρα τώρα, αλλά έχει στο χέρι του να επιστρέψει σε ένα χρόνο


Ο James Rodriguez δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη σε αυτήν τη μεταγραφική αγορά ή τουλάχιστον αυτή είναι η σκέψη που εξετάζεται αυτή τη στιγμή στο περιβάλλον του Κολομβιανού. Ο ενθουσιασμός να πετύχει στη Μαδρίτη είναι κάτι αδύνατον να αφαιρεθεί από το κεφάλι του James, αλλά ο παίκτης γνωρίζει ότι δεν θα’ταν ηθικά σωστό να αφήσει τώρα τη Μπάγερν μετά από όλη την αγάπη που του έχουν δείξει την προηγούμενη σεζόν.

Στο Μόναχο έχουν βάλει ένα πολύ σημαντικό στοίχημα για τον Κολομβιανό. Είναι ένας από τους παίκτες αναφοράς στο ρόστερ και η αντιμετώπιση που του δίνουν είναι ενός πραγματικού αστέρα. Στο βαυαρικό σύνολο αισθάνονται ότι αυτοί εμπιστεύτηκαν το ταλέντο του James τον περασμένο χρόνο κι ότι δεν είναι σωστό τώρα η Μαδρίτη να θέλει να επαναφέρει έναν παίκτη που άφησε να φύγει απ’την πίσω πόρτα. Το μήνυμα που έχουν στείλει τις τελευταίες εβδομάδες είναι κατηγορηματικό: "Ο James θα παραμείνει στη Bayern μέχρι το 2019 και στη συνέχεια θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς". Την ομιλία την υπέγραψε ο Rummenigge, ο Hoeness και ακόμη κι ακόμη κι ο νέος προπονητής, Kovac.

Αναφέρονται στη σύμβαση που βρίσκεται σε ισχύ κι ακόμα και στη Μαδρίτη γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να σπάσει εκ των προτέρων όταν ο τερματισμός της είναι καθορισμένος για το επόμενο έτος, όταν πρέπει να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς. Στη Μαδρίτη θέλουν να’χουν πίσω τον Κολομβιανό, ειδικά ένας Lopetegui που ανέφερε στον παίκτη τη βούλησή του να τον έχει στην ομάδα. Αυτά τα τραγούδια της σειρήνας είναι αυτά που φέρονται να’χαν κάνει τον Κολομβιανό να αμφιβάλλει για την παραμονή του στη Γερμανία.

Ωστόσο, ο ίδιος ο James αντιλαμβάνεται επίσης ότι το να τους εγκαταλείψει σ’αυτό το σημείο θα’ταν μια κακή κίνηση. Στη Μπάγερν έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που έχασε στη Μαδρίτη τα τελευταία δύο χρόνια του και αισθάνεται ότι έχει ένα χρέος στην ομάδα. Η σκέψη που χειρίζονται, τόσο ο ίδιος όσο και το περιβάλλον του, φάνηκε ήδη στις δηλώσεις της περασμένης Κυριακής: «Μέχρι τώρα συνεχίζω στη Μπάγερν. Εδώ είμαι χαρούμενος κι ο κόσμος και η ομάδα μου έχουν δείξει την αγάπη τους». Αυτός ο λόγος φέρεται να’χε πολύ βαρύτητα για τον James, κι όπως έχει μπορέσει να διαπιστώσει η MARCA, στο μυαλό του σχεδιάζει ήδη ένα σενάριο στο οποίο συνεχίζει το επόμενο έτος στη Bundesliga.

Το 2019 είναι όπου μπαίνει στο παιχνίδι μια νέα αλλαγή του πανοράματος. Εκεί ναι, ο James θα’χει στο χέρι του το να επιστρέψει στο λευκό club. Στη σύμβαση δανεισμού μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν δεν υπάρχει καμία ρήτρα τέτοιου τύπου, αλλά στο περιβάλλον του παίκτη θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να παρέμβει στην εν λόγω απόφαση. Σε μια υποθετική περίπτωση στην οποία η Μπάγερν ήθελε να ενεργοποιήσει την οψιόν του επόμενου έτους, ζήτημα που θεωρούν δεδομένο στη Γερμανία, θα μπορούσαν να κάνουν πίσω, αν ο παίκτης τους ενημέρωνε ότι η επιθυμία του είναι να παίξει στη Μαδρίτη.

Η Μπάγερν δεν θα’κανε μια δαπάνη ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ για έναν παίκτη που προτιμά να’ναι σε μια άλλη ομάδα. Ο James δεν κρύβει το madridista παρελθόν του. Μάλιστα διατηρεί το σπίτι του στην ισπανική πρωτεύουσα και έχει ακόμα επαφή με αρκετούς παίκτες του ρόστερ. Σε κάθε συνέντευξη που έχει δώσει απ’την αποχώρησή του απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης το’χει καταστήσει σαφές: «Ήταν λυπηρό και σκληρό να φύγω, η Μαδρίτη ήταν πάντα το όνειρό μου. Κάθε φορά που μπορώ βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας εδώ στο σπίτι». Το όνειρό του από την παιδική ηλικία ήταν πάντα να παίξει στη Μαδρίτη, αυτό είναι το χαρτί που μπορεί να’χει στο μανίκι το λευκό σύνολο για να τον επαναφέρει το 2019.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.