News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Pérez είναι κρύος με αυτό που υπάρχει στην αγορά

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Του Marco Ruiz

Ο σύλλογος δεν βλέπει ξεκάθαρη τη μεταγραφική αγορά που υπάρχει χωρίς τους Mbappé και Neymar. Η αποχώρηση του Κριστιάνο έχει αφήσει κρύο τον madridismo...


"Φέτος θα φέρουμε σπουδαίους παίκτες". Αυτή ήταν η δήλωση του Florentino Pérez στο κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση του Odriozola. Εκτός απ’τον μπακ της Real Sociedad για τον οποίο η Μαδρίτη πλήρωσε 30+5 εκατομμύρια έχουν υπάρξει κι άλλες παρουσιάσεις. Αυτή του ίδιου του Lopetegui, αυτή του Vinicius, τον οποίο η Μαδρίτη είχε ήδη αποκτήσει απ’την Φλαμένγκο για 45 εκατομμύρια και, η τελευταία, αυτή του Lunin, του οποίου του κόστος θα μπορούσε να ανέλθει στα 13 εκατομμύρια με τα σχετικά μπόνους.

Και για την ώρα, η λίστα μένει εκεί. Το θέμα του Courtois, το οποίο θα’πρεπε να’ναι εύκολο, διότι η σύμβαση του τερματοφύλακα λήγει το 2019, είναι βαλτωμένο επειδή η Τσέλσι δεν βρίσκει έναν αντικαταστάτη και τον Αμπράμοβιτς δεν θα τον πείραζε να τον αφήσει να φύγει με μηδενικό κόστος. Και το θέμα του Hazard φαίνεται ότι είναι μακριά απ’το να γίνει πραγματικότητα. Η Μαδρίτη έχει καταλήξει ήδη σε κατ 'αρχήν συμφωνία με τον πατέρα του παίκτη, αλλά τώρα μένει το πιο δύσκολο κομμάτι, να πείσει την Τσέλσι να τον πουλήσει.

Το γεγονός είναι ότι ο Florentino έχει κρυώσει με τη μεταγραφική αγορά. Μετά την αποχώρηση του Cristiano στη Γιουβέντους, σε μία εβδομάδα, υπέστη το πλήγμα Mbappé και Neymar να αποκλείσουν σχεδόν ταυτόχρονα τους εαυτούς τους. Θα’ναι πιστοί στην Παρί Σεν Ζερμέν, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι, και είναι οι δύο μοναδικοί παίκτες που υπάρχουν στην αγορά με αφίσα galáctico. Στην διοίκηση της Μαδρίτης ο Hazard φαίνεται ένας καλός παίκτης, αλλά όχι τόσο ώστε να ξηλωθεί φτάνοντας να δαπανήσει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο είναι το ποσό που θέλει η Τσέλσι. Ο Hazard  δεν έχει την οικονομική ανταπόδοση του Neymar ή του Mbappé.


Οι άλλες δυνατότητες που προσφέρει η μεταγραφική αγορά αφορούν τον φορ. Τον Florentino (ο οποίος ενεργεί στην πραγματικότητα ως αθλητικός διευθυντής στη Μαδρίτη), δεν τον πείθει ο Kane. Για την ώρα δεν μπαίνει στα σχέδιά του να αναλάβει την υπογραφή του ακόμα κι αν εξασφαλίζει περισσότερα από 40 γκολ ανά σεζόν. Τα προηγούμενα του δύσκολου εγκλιματισμού στη Λίγκα άλλων συμπατριωτών του, ειδικά του Owen, του Woodgate ή του ίδιου του Bale, συμβουλεύουν εναντίον του. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Μαδρίτης δεν είναι ξένος στο γεγονός ότι το να φέρει έναν φορ θα έθετε τον Benzema σε μια πολύ δεσμευτική κατάσταση.

Έτσι έχουν τα πράγματα, εκτός απ’τον Hazard, τη Μαδρίτη δεν την έχει πείσει τίποτα απ’όσα έχει δει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (όπως συνέβη το 2014 με τους James και Keylor). Η απόκτηση του Hazard παραμένει μια πιθανότητα, αλλά ο Βέλγος θα έμπαινε σε σύγκρουση με τον Asensio και τον Isco για μια θέση. Η αγορά έχει αφήσει κρύο τον πρόεδρο της Μαδρίτης, ο οποίος αρχίζει να ζητά υπομονή και δεν θέλει να κάνει λάθος ή βιαστικές κινήσεις.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.