News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema κι ο αντιπρόσωπός του, σ’έναν δημοσιογράφο για το ότι τον σύνδεσε με τη Milan: "Ψεύτη, κλόουν..."

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Και οι δύο απαντούν στις πληροφορίες του Gianluca Di Marzio που διαβεβαιώνουν ότι ο επιθετικός θα’δινε το «ναι» στους rossoneros.


Ο Karim Benzema έχει ενσωματωθεί αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις της προετοιμασίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ίσως λόγω της αποχώρησης δύο εκ των υποστηρικτών του (Zidane και Cristiano), ο Γάλλος έχει ακουστεί δυνατά για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Serie A. Πρώτα ήταν η Νάπολι που έμοιαζε να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του και τώρα το Sky έχει κάνει απήχηση μιας πληροφορίας του Ιταλού δημοσιογράφου Gianluca Di Marzio στην οποία διαβεβαιώνει ότι ο παράγοντας του Μπενζεμά έχει συναντηθεί με ανθρώπους που συνδέονται με την ροσονέρι οντότητα.

Οι απαντήσεις στα νέα δεν άργησαν. Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο παράγοντας του Γάλλου, Karim Djaziri, ο οποίος χρησιμοποίησε το Twitter ώστε, απαντώντας σ’ένα tweet ενός χρήστη, να δηλώσει ότι «@DiMarzio είστε ένας κλόουν που μας κάνετε να γελάμε με τα ψέματα σας για να τροφοδοτείτε την αγορά σας». Ούτε κι ο Μπενζεμά έχασε την ευκαιρία να δείξει την απόρριψή του στην πληροφορία του Di Marzio και δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα σε μια ιστορία στο Instagram του: «#Dimarzio εσύ είσαι αυτός που θα πρέπει να αλλάξει δουλειά #ψεύτη».






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.