News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Neymar σπάει τη σιωπή του κι ανακοινώνει ότι μένει στην PSG

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

«Συνεχίζω, έχω συμβόλαιο», διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού γκαλά


Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο Neymar ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Συνεχίζω, έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πήγα εκεί για μια πρόκληση, για νέα πράγματα και για την αναζήτηση στόχων. Τίποτα δεν άλλαξε στο κεφάλι μου», δήλωσε ο Neymar στο FoxSports στο Σάο Πάολο κατά τη διάρκεια της δεύτερης φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Neymar για να βοηθήσει ευάλωτα παιδιά.


Ο Βραζιλιάνος επαίνεσε τον πρόεδρο της PSG, Nasser Al Khelaifi, και την αγάπη που δέχεται από τους οπαδούς στη Γαλλία. «Καταλήγουν να κάνουν ακόμη και πάρα πολλές εικασίες. Αυτό το θέμα κουράζει, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπώ τον πρόεδρο, τη χώρα και τους οπαδούς», επανέλαβε.

Ο Neymar περιμένει η επόμενη σεζόν με την PSG να’ναι "επιτυχημένη" και να κερδίσει περισσότερους τίτλους, επειδή το ρόστερ "είναι πολύ καλό" και είναι χαρούμενος που έχει συμπαίκτες "πολλής ποιότητας". Επίσης συνεχάρη τον Kylian Mbappé, με τον οποίο μοιράζεται τα αποδυτήρια για τον παγκόσμιο τίτλο που κατέκτησε στη Ρωσία κι αποκάλυψε ότι μίλησαν «αρκετά» κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.