News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η παρουσία του Aperribay στη Μαδρίτη ζεσταίνει τη μεταγραφή του Odriozola

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Το λευκό σύνολο, πρόθυμο να πληρώσει τη ρήτρα των 40 εκατομμυρίων στη Real Sociedad


Ο Jokin Aperribay, πρόεδρος της Real Sociedad, βρέθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Eurobuilding της Μαδρίτης και η παρουσία του στην πρωτεύουσα έχει προκαλέσει όλα τα είδη των εικασιών σχετικά με τη μεταγραφή του Odriozola στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε το Libertad Digital.

Ο Aperribay εθεάθη με τον πράκτορα του donostiarra μπακ κι αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει να λέγεται ότι η επιχείρηση Odriozola είναι σε εξέλιξη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να ποντάρει στην πολιτική της να αποκτά νεαρούς παίκτες, με μεγάλη προοπτική στο ποδόσφαιρο και με αποδεδειγμένη ποιότητα. Στα γραφεία του Santiago Bernabeu παρακολουθούν εδώ και καιρό την εξέλιξη του Álvaro Odriozola, μπακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ κι ο οποίος αρέσει πολύ στην Concha Espina.

Το λευκό σύνολο διαπραγματεύεται με την Real Sociedad ώστε ο Βάσκος μπακ να ανταγωνιστεί τον Dani Carvajal για τη madridista δεξιά πλευρά. Ο Jokin Aperribay έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι ο παίκτης δεν θα φύγει για λιγότερο απ’τα 40 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας.



Μπροστά σ’αυτό, στο madridista σύλλογο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό που ζητάει η Real Sociedad, κάτι που γνωρίζει ήδη ο Aperribay.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.