News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μόδα Modric φτάνει στη Μαδρίτη

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Της Teresa Rodríguez

Ο Κροάτης, φιναλίστ και καλύτερος παίκτης του Mundial, είναι το νέο είδωλο. Κάθε μέρα είναι και περισσότεροι αυτοί που ψάχνουν τη φανέλα του. Ο Benzema υποφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.


Μαζί με τα γκολ του, ο Κριστιάνο έχει πάρει στο Τορίνο τη μηχανή μάρκετινγκ που έχει ενσωματωμένη. Ήταν ο αδιαφιλονίκητος πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα των φανελών στη Μαδρίτη, ακολουθούμενος απ’τον Asensio και τον Isco την περασμένη σεζόν. Την πρώτη μέρα του ως παίκτης της Juve, ο Πορτογάλος παίκτης έσπασε ένα ρεκόρ, συγκεντρώνοντας € 54 εκατομμύρια σε πωλήσεις προϊόντων με το όνομά του. Τώρα, χωρίς τον Πορτογάλο, κι εν αναμονή της άφιξης ενός μιντιακού εκρηκτικού, ο Modric παίρνει τη σκυτάλη. Όντας ο καλύτερος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φτάνοντας στον τελικό, έχει βοηθήσει τον Κροάτη, μεταξύ άλλων, να γίνει το νέο είδωλο του madridismo. Η δική του είναι η πιο δημοφιλής φανέλα απ’την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το ίδιο το προσωπικό της εγκατάστασης, αν και δεν δίνουν επίσημα στοιχεία.

Με το που φτάνουμε, περίπου στις έξι το απόγευμα, βλέπουμε στη βιτρίνα δύο τεράστιες φωτογραφίες του Karim Benzema. Μέσα, ένα κατάστημα πιο άδειο απ’το συνηθισμένο, αλλά μια απ’τα ίδια: Karim παντού. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Γάλλος είναι η μορφή που έχει επιλέξει το club για ν’αντικαταστήσει τον μιντιακό ρόλο του Κριστιάνο, αν και χωρίς πολλή επιτυχία. Μας λένε ότι η φανέλα του είναι αυτή που πουλάει λιγότερο, έτσι ούτε καν εκτίθεται τόσο όσο άλλων συμπαικτών, όπως ο Isco ή ο Asensio, δύο απ’τους πιο αγαπητούς παίκτες απ’τους λευκούς οπαδούς, «το οποίο τους κάνει να παραμένουν ανάμεσα στις φανέλες με τη μεγαλύτερη ζήτηση», εξηγεί στην As ένας απ’τους πωλητές.

Αυτός που είναι σε αυτή τη λίστα είναι ο Bale, σε μεγάλο βαθμό χάρη στους Αγγλοσάξονες οπαδούς, αν και το παράδοξο είναι ότι η παρουσία του στο κατάστημα είναι πολύ μικρή, ίσως λόγω των αμφιβολιών που δημιούργησε ο Ουαλός για την παραμονή του στον τελικό του Champions League. Απ’την πλευρά του, το κοινό της Λατινικής Αμερικής παραμένει πιστό στον Keylor. Βλέπουμε περισσότερους από έναν να δοκιμάζουν τη φανέλα του. Όλοι συμφωνούν ότι γι 'αυτούς ο tico αξίζει να είναι αδιαμφισβήτητος στη Μαδρίτη, δεν καταλαβαίνουν γιατί να έρθει ο Courtois ή οποιοσδήποτε άλλος τερματοφύλακας.

Και παρόλο που ο Κριστιάνο λέει ότι δεν πιστεύει να υπάρχει "madridista που να κλαίει..." η αλήθεια είναι ότι λείπει απ’τους οπαδούς. Είναι η περίπτωση του David, ενός 11χρονου πιστού ακολούθου του Πορτογάλου. Τον βρήκαμε με τη μητέρα του να κοιτάει τις νέες εμφανίσεις, αλλά φορώντας αυτή της Juve με το '7' στην πλάτη. "Έχω όλες τις φανέλες του και φέτος δεν θα’ταν διαφορετικά", λέει.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.