News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη συνεχίζει να υπολογίζει τον CR7

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Του Pablo Polo

Τον περιμένουν σε ένα μήνα στις εντολές του Julen Lopetegui


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σχεδιάζει να πουλήσει τον Cristiano και μάλιστα τον περιμένει να τεθεί στις εντολές του Julen Lopetegui. Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο CR7 θα απολαύσει όπως και οι υπόλοιποι παίκτες ένα μήνα διακοπών, οπότε θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα για τα παιχνίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο παιχνίδι στις ΗΠΑ είναι την 1η Αυγούστου εναντίον της Manchester United.

Αφότου ο Πορτογάλος υπαινίχθηκε μετά τον τελικό του Κιέβου στις 26 Μαΐου ότι θα μπορούσε να φύγει, το club έστειλε μια προσφορά στον Πορτογάλο που βελτίωνε τις σημερινές του συμβατικές συνθήκες, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Στη Μαδρίτη, ελπίζουν ότι ο Ronaldo θα δεχτεί τελικά μια βελτίωση του μισθού του, αν και η πρόταση που του έχουν μεταφέρει του φαίνεται μέχρι σήμερα ανεπαρκής. Ωστόσο, στο Bernabéu εμμένουν την τρέχουσα σύμβαση, με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου που διατηρείται από τότε που υπέγραψε τον πρώτο δεσμό του με τον Λευκό Οίκο το 2009 και η οποία έχει διατηρηθεί πάντοτε σε όλες τις ανανεώσεις που πραγματοποιήθηκαν, η τελευταία ενάμιση χρόνο πριν.

Στο καλύτερο μέρος

Στη Μαδρίτη είναι πεπεισμένοι ότι το καλύτερο μέρος για τον Cristiano δεν είναι άλλο απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει καταφέρει να μπει στην ιστορία και να υπογράψει τους καλύτερους αριθμούς του. Έχουν επίσης σαφές σ’αυτήν την κόντρα που θέτει ο Πορτογάλος ότι δεν θα χαρίσουν τον αστέρα παίκτη τους κι ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν την αποχώρησή του. Στη ευγενή ζώνη πιστεύουν ότι πολύ λίγοι μπορούν να τον ξεπεράσουν και θεωρούν ότι μπορεί ακόμα να δώσει πολλά στο κλαμπ. Διευκρινίζουν ότι τον εκτιμούν κι ότι είναι ο goleador τους, κι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στην αγορά. Μία απ’αυτές θα’ταν ο Neymar, αλλά η απόκτησή του τη σήμερον ημέρα φαίνεται πολύ περίπλοκη καθώς η PSG δεν θέλει να διαπραγματευτεί.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.