News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema: "Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γράψω περισσότερη ιστορία σε αυτό το club"

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

"Γνωρίζουμε ότι ο Lopetegui είναι προπονητής που του αρέσει να’χει τη μπάλα και το ποδόσφαιρο κατοχής", είπε.


Μετά το τέλος της δέκατης μέρας των προπονήσεων της προετοιμασίας, ο Karim Benzema μίλησε στο Realmadrid.com και στο Realmadrid TV. Ο επιθετικός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη δέκατη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για τις συναρπαστικές προκλήσεις που έχει μπροστά η ομάδα: "Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους γιατί εδώ ο στόχος είναι πάντα να τους κερδίζουμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να τα πάω καλύτερα από πέρυσι και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γράψω περισσότερη ιστορία σε αυτό το σύλλογο".

«Κάνουμε πολλή δουλειά και πολύ καλή σ’αυτή την προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι μια απαιτητική δουλειά, αλλά είναι καλή για το υπόλοιπο της σεζόν».

Lopetegui

"Γνωρίζουμε ότι είναι προπονητής που του αρέσει να’χει τη μπάλα και το ποδόσφαιρο κατοχής. Έχει επίσης μεγάλο αντίκτυπο στην εργασία όταν χάνουμε τη μπάλα, στην πίεση μετά την απώλεια της μπάλας".

Τίτλοι

"Δεν φανταζόμουν όλα αυτά που πετυχαίνω, αλλά υπέγραψα γι’αυτό το club για να κερδίσω τίτλους, να θριαμβεύσω και να κάνω πολλά πράγματα. Ήξερα ότι θα’χω δύσκολα χρόνια, αλλά δεν τρέχει τίποτα επειδή είναι το καλύτερο club στον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.