News Update :

powered by Agones.gr - livescore

'Corriere dello Sport': Ο Donnarumma θα πλησίαζε τον Courtois στη Μαδρίτη

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Του Víctor Botija

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο ενημέρωσης, η Τσέλσι φέρεται να θέλει τον τερματοφύλακα της Milan για την επόμενη σεζόν. Φέρεται να προσφέρει 60 εκατομμύρια για να τον πάρει.


Φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν κινήσεις στο τέρμα ορισμένων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Είναι αρκετοί οι τερματοφύλακες που σχετίζονται με διάφορες ομάδες της ηπείρου: Alisson, Oblak, Courtois, κ.λπ. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι να συμβεί ένα φαινόμενο ντόμινο που να κάνει, όταν κινηθεί ο πρώτος εξ αυτών, τους υπόλοιπους να βρουν προορισμό.

Μία απ’τις ομάδες που έχει συνδεθεί με τη δυνατότητα αλλαγής στο τέρμα της είναι η Τσέλσι. Επί του παρόντος, ο ιδιοκτήτης του είναι ο Βέλγος Courtois, που μένει ελεύθερος το 2019 και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει κι ούτε αναμένεται να το πράξει. Αυτό έχει κάνει το club του Stamford Bridge να ψάχνει για εναλλακτικές για να τον αντικαταστήσει και το τελευταίο όνομα που έχει προκύψει είναι του νεαρού τερματοφύλακα της Milan, Gianluigi Donnarumma. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η ομάδα του Αμπράμοβιτς θα έβαζε στο τραπέζι 60 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τις υπηρεσίες του (το ποσό που προορίζεται για την υπογραφή του Alisson). Ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν 2015-16 με τους ροσονέρι σε ηλικία μόλις 16 ετών κι απ’την αρχή πήρε το καθεστώς βασικού λόγω των ικανοτήτων του, το οποίο έκανε να τον θέλουν ομάδες όπως η Γιουβέντους ή η Παρί Σεν Ζερμέν.

Το γεγονός ότι η Μίλαν έχει τιμωρηθεί με δύο χρόνια έξω απ’τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις οικονομικές συνέπειες που συνεπάγεται αυτό, θα μπορούσε να διευκολύνει την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Αυτό θα σήμαινε την έξοδο του Courtois, που είναι ένας απ’τους στόχους που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης για το τέρμα της. Μένοντας ελεύθερος σ’ένα χρόνο κι έχοντας μια αλλαγή εγγυήσεων στη μορφή του Donnarumma, η Τσέλσι δεν θα έθετε εμπόδια στην πώλησή του σε μια λογική τιμή (κατώτερη από ό, τι άλλες επιλογές που διαχειρίζονται στην Concha Espina όπως ο Βραζιλιάνος Alisson ή ο Oblak).




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.