News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Raúl de Tomás, ο τελευταίος παίκτης της Μαδρίτης που περιμένει προσφορές για να δραπετεύσει απ’τον πάγκο

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Του Fermin de la Calle

Ο Lopetegui θα συμμετάσχει στην τελική απόφαση

Ο Ματέο Κόβασιτς ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κροάτης μπορεί να μην είναι ο μόνος, Ceballos, Llorente ή Raúl de Tomás εξετάζουν προσφορές για να φύγουν


Πριν από λίγες μέρες ο Mateo Kovacic εξέπληττε με μερικές δηλώσεις απ’τη Ρωσία, όπου παίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα, την Κροατία. «Αγαπώ το ποδόσφαιρο και το να’μαι στο γήπεδο. Θέλω να απολαύσω την ευκαιρία να’μαι βασικός σε άλλη ομάδα. Θέλω να παίζω περισσότερο και το καλύτερο είναι να φύγω απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο λευκός μέσος. Δεν είναι ο μόνος που θέλει να παίζει περισσότερο: Ceballos, Marcos Llorente ή Luca Zidane επίσης, κι ο Raúl de Tomás, ο οποίος επιστρέφει μετά το δανεισμό του στη Ράγιο, δεν θέλει να καταλήξει σαν τον Borja Mayoral.

Οι δηλώσεις του Κροάτη δεν αιφνιδιάζουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του, οι οποίοι αναμειγνύονται στην ανανέωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Ο μέσος είχε καιρό που εξέταζε αυτή τη δυνατότητα αφού αρκετές ομάδες χτυπούσαν την πόρτα του για να μάθουν την κατάστασή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τότεναμ και Ίντερ είχαν υπάρξει οι πιο ενδιαφερόμενες, κάτι που έχει καταλήξει να κάνει τον Κροάτη να το ξανασκεφτεί.

Ο Kovacic γνωρίζει ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης με το κέντρο κατειλημμένο από τρεις παίκτες όπως ο Modric, ο Kroos και ο Casemiro, έχει πολύ λίγες πιθανότητες να γίνει βασικός. Ωστόσο, γνωρίζει ότι φεύγοντας απ’το Bernabéu μπορεί να’χει αυτά τα λεπτά σε πολλές κορυφαίες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την κατάστασή του. Απ’τον σύλλογο, όμως, δεν μελετούν την αποχώρησή του, εκτός κι αν έρθει μια ασυναγώνιστη προσφορά από οικονομικής άποψης, η οποία θα χρησίμευε για την υπογραφή ενός άλλου παίκτη που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, όπως ο παίκτης της Μπάγερν, Thiago Alcantara, το φαβορί του Lopetegui.

Το πρόβλημα είναι ότι η περίπτωση του Kovacic δεν είναι μεμονωμένη. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ που αξιολογούν την αποχώρησή τους απ’την ομάδα σε αναζήτηση λεπτών μπροστά στην αδυναμία να τα’χουν σε μια ομάδα στο επίπεδο της madridista. Παίκτες που δεν είχαν ευκαιρίες όπως ο Ceballos, ο Marcos Llorente ή ο Luca Zidane. Ο πρώην παίκτης της Μπέτις έχει ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να περάσει άλλη μια χρονιά άφαντος και τα τραγούδια της σειρήνας που έρχονται απ’το Villamarín από πλευράς του Setien τον δελεάζουν περισσότερο από ό, τι το να περάσει άλλη μια σεζόν παλεύοντας για την κλοπή λεπτών στην Liga απ’τους σταθερούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρόβλημα του Ceballos είναι ότι το κόστος της υπογραφής του, τα 15 εκατομμύρια που πλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης γι'αυτόν στη Μπέτις, είναι μια υπερβολική τιμή για τα verdiblancas ταμεία, τα οποία δεν απολαμβάνουν πολύ ρευστότητα. Αλλά η Μπέτις βρίσκεται σε πλήρη διαδικασία πώλησης σημαντικών παικτών του ρόστερ της όπως ο Durmisi (στη Lazio για 7 εκατομμύρια) ή ο Fabian, για τον οποίο η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενδιαφερθεί και θα μπορούσε να καταλήξει στη Νάπολι για 30 εκατομμύρια. Χρήματα που θα βοηθούσαν τη Betis να αναλάβει την υπογραφή του Dani Ceballos.


Marcos Llorente, Σεβίλλη ή Alavés

Η περίπτωση του Marcos Llorente είναι παρόμοια. Σεβίλλη και Alavés έχουν δείξει ενδιαφέρον στην απόκτησή του, αλλά η άφιξη του Julen Lopetegui φέρεται να’χει σταματήσει την πιθανή αποχώρησή του. Ο Lopetegui τον γνωρίζει απ’τις χαμηλότερες εθνικές κι έχει πολλή εμπιστοσύνη στον διεθνή Κ 21. Πολλή περισσότερη απ’όση του έδειξε ο Zidane, με τον οποίο ο Llorente δεν ταίριαξε ποδοσφαιρικά. Ο Llorente δεν θα έθετε εμπόδια στην επιστροφή στη Βιτόρια, όπου έκανε ήδη μια θαυμάσια σεζόν πριν επιστρέψει στο Μπερναμπέου. Η άλλη εναλλακτική θα’ταν η Σεβίλλη των Caparrós και Pablo Machín, οι οποίοι εκτιμούν την υπογραφή του για το νέο πρότζεκτ του Pizjuán.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επίσης και η περίπτωση των παικτών που πρόκειται να φτάσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές έξω απ’το Bernabéu. Ένας από αυτούς είναι ο canterano Raúl de Tomás, επιθετικός που έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο, και στον οποίο έχει ρίξει το βλέμμα της η Χετάφε για να γίνει ο φορ της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο De Tomas επιβεβαιώνεται ως ενίσχυση του madridista ρόστερ, τουλάχιστον ο Zinedine Zidane είχε δώσει την έγκρισή του για να γίνει η εναλλακτική του Karim Benzema στην λευκή επίθεση. Η επικείμενη αποχώρηση του Borja Mayoral άνοιγε χώρο στον De Tomás, αλλά η απρόσμενη αποχώρηση του Zizou και η εμφάνιση του ενδιαφέροντος της Χετάφε τον κάνουν να επανεξετάσει αν τελικά θα ποντάρει στο να’ναι βάθος της ντουλάπας στη Ρεάλ Μαδρίτης ή πρώτο ξίφος στους azulones. Πρώτος στο χωριό ή δεύτερος στην πόλη. Ο De Tomas έχει επιβεβαιώσει στη Rayo τις καλές προσδοκίες που είχαν καταθέσει σε αυτόν και η Geta του Bordalás ενδιαφέρεται πολύ να τον μετατρέψει στο 9 αναφοράς της στην Primera αυτή τη σεζόν.

Φαίνεται ότι η ιδέα της ωρίμανσης στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν καταλήγει να δελεάζει τους νεαρότερους παίκτες του ρόστερ, παίκτες ταλέντου που έχουν ενδιαφέρουσες προσφορές και προτιμούν να δουλέψουν το μέλλον τους απολαμβάνοντας λεπτά μακριά απ’το Bernabéu, ακόμη και με κίνδυνο να απαρνηθούν την αύξηση ενός παλμαρέ. Ο Florentino, επί του παρόντος, εμμένει στις υπογεγραμμένες συμβάσεις και δεν ανταποκρίνεται σε απαιτήσεις όπως αυτή του Kovacic.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.