News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Hazard προσφέρθηκε στη Μαδρίτη πριν απ’τον τελικό του Champions League του Κιέβου

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Το βελγικό αστέρι είναι η εναλλακτική που διαχειρίζεται το λευκό κλαμπ εάν δεν υπογράψουν τον Neymar


«Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να με ενδιαφέρει, το ξέρει όλος ο κόσμος. Αν με θέλουν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν κάνω ένα καλό Mundial τα πράγματα θα’ναι πιο εύκολα, αλλά το να πάω στη Μαδρίτη για να πάω, όχι. Το να πω “φεύγω” θα’ταν πάρα πολύ εύκολο, γι’αυτό θέλω πρώτα να δω τι θα συμβεί στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν». Είναι λόγια του Eden Hazard σε μια συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα στην L'Equipe.

Πράγματι, στη Μαδρίτη γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Πάνω απ’όλα επειδή ο πατέρας και εκπρόσωπος του Βέλγου αστέρα το κατέστησε σαφές μόλις λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, ημέρες πριν απ’τον τελικό του Κιέβου. Ο Thierry Hazard ήρθε σ’επαφή με το λευκό club για να τους προσφέρει τη δυνατότητα υπογραφής του γιου του και τους ενημέρωσε ότι έχει σταματημένη την ανανέωση του με την ομάδα του Stamford Bridge, επειδή ο Eden, μπροστά την προοπτική να μην συμμετάσχει στην επόμενη έκδοση του Champions League, πιστεύει ότι έχει έρθει η στιγμή να ξεκινήσει μια άλλη περιπέτεια. Μήνες πριν στην βελγική εφημερίδα Le Soir περιέγραψε την κατάσταση με σαφήνεια: «Ο Eden απέρριψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Τσέλσι έτσι ώστε, αν προκύψει η περίπτωση, να μπορέσει να απαντήσει στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα ταίριαζε καλά».

Με δύο γκολ σε δύο αγώνες, ο Hazard είναι μία απ’τους διακεκριμένες μορφές του Βελγίου, η αίσθηση μέχρι τώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τότε που άρχισε να αριστεύει πριν από έξι χρόνια στη γαλλική Λιλ κι ο Ζιντάν, τότε αθλητικός σύμβουλος του Florentino Perez, τον υπέδειξε μαζί με τον Varane ως ένα απ’αυτά τα νεαρά ταλέντα που η Μαδρίτη δεν έπρεπε να χάσει, το όνομα Hazard έχει υπάρξει πολύ συνδεδεμένο με το λευκό κλαμπ. Το ότι ο Ζιντάν δεν είναι πλέον ο προπονητής δεν μειώνει τις πιθανότητες ο επιδέξιος Βέλγος πλέιμεικερ να καταλήξει να ντυθεί στα λευκά, καθώς είναι η κύρια εναλλακτική που χειρίζονται στα γραφεία του Valdebebas αν δεν μπορέσουν τελικά αυτό το καλοκαίρι να υπογράψουν τον Neymar, τον μεγάλο τους στόχο. Εκτιμάται ότι η τιμή του θα μπορούσε να είναι περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ

Στα 27 του και μετά από έξι σεζόν στην Τσέλσι (στις οποίες έχει κερδίσει δύο Premier, ένα Europa League κι ένα FA Cup), ο Hazard θέλει μια αλλαγή. Ψάχνει ένα ποδόσφαιρο που ταιριάζει περισσότερο στις συνθήκες του, έναν προπονητή που ξέρει εκμεταλλεύεται καλύτερα το τεράστιο ταλέντο του μετά τις άσχημες εμπειρίες με τους Μουρίνιο και Conte, και η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα εκπλήρωνε όλες τις προσδοκίες του. Γι’αυτό απαρνήθηκε τις 340.000 λίρες εβδομαδιαίως (περίπου 18 εκατομμύρια το χρόνο) που του προσφέρει η Chelsea απ’τον Δεκέμβριο. Η σύμβασή του τελειώνει το 2020.

Το γεγονός ότι το σύνολο του Stamford Bridge δεν θα παίξει στο επόμενο Champions League είναι ένα άλλο σημαντικό επιχείρημα, μαζί μ’ένα διαφημιστικό συμβόλαιο του Hazard που συνδέεται άμεσα με τη συμμετοχή του στο Champions League. Αλλά οι λόγοι για τους οποίους το 10 του Βελγίου θέλει να πάει στη Μαδρίτη είναι αθλητικοί κι όχι οικονομικοί.

Απ’την πλευρά τους, στο λευκό club παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις του Hazard σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι αναφορές που χειρίζονται είναι πολύ θετικές. Η μεγαλύτερη ένσταση στη μεταγραφή του ενδεχομένως να’ναι ότι παίζει σε μια περιοχή όπου η Μαδρίτη έχει αρκετούς απ’τους καλύτερους: Isco, Asensio, Μπέιλ... Αλλά αν δεν έρθει ο Neymar ή ο Bale επιμένει στην έξοδο, οι πιθανότητες του Hazard θα αυξηθούν.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.