News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor στοχεύει στο Ευρωπαϊκό Super Cup

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Του Jose Luis Calderon

O πρόωρος αποκλεισμός απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο του ανοίγει την πόρτα στον τελικό στις 15 Αυγούστου


Ο Keylor Navas έχει μετρημένες τις μέρες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά την παράσταση που είχε εναντίον της Βραζιλίας, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να εμποδίσει μια οδυνηρή ήττα που ήρθε στις καθυστερήσεις και που σήμαινε τον αποκλεισμό της Κόστα Ρίκα, η οποία είχε χάσει ήδη στην πρώτη αγωνιστική κατά της Σερβίας.

Ο Keylor αποχαιρετά την Τετάρτη το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά του ανοίγεται διάπλατα η πόρτα του Ευρωπαϊκού Super Cup. O πρόωρος αποκλεισμός του στη Ρωσία του εγγυάται πρακτικά ότι θα παίξει στον αγώνα εναντίον της Ατλέτικο στον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ο Julen Lopetegui χάνει έναν παίκτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον κερδίζει για το ραντεβού του Ταλίν.

Μπορεί να ειπωθεί ότι ο νέος λευκός προπονητής έχει ήδη τερματοφύλακα για το Ευρωπαϊκό Super Cup, δέσμευση για την οποία θα πρέπει να πάει κάνοντας υπολογισμούς για τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει ανάλογα με το πόσο μακριά θα φτάσουν οι μουντιαλικοί του.

Ο Keylor, όπως κι ο Achraf, θα πάει σύντομα διακοπές κι αφού τις απολαύσει θα ενταχθεί στην προετοιμασία με πολύ χρόνο μπροστά για να προετοιμάσει σε συνθήκες την επίθεση στον πρώτο τίτλο της σεζόν. Μάλιστα, δεν θα υπάρξει πολλή διαφορά με τον χρόνο προετοιμασίας των παικτών εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προς το παρόν, ο Julen μπορεί να υπολογίζει στους Keylor και Achraf, οι οποίοι προστίθενται στον κατάλογο των Benzema, Bale, Vallejo, Casilla, Lunin, Theo, Mayoral, Llorente και Ceballos.

Ο Keylor επιπλέον θα φθάσει έγκαιρα για να υπερασπιστεί τη θέση του ως βασικός στο λευκό τέρμα, αφότου η Μαδρίτη εργάζεται τις τελευταίες εβδομάδες για την ενίσχυση του τέρματος, διαπραγματεύσεις που έχουν οδηγήσει για την ώρα στην απόκτηση του νεαρού 19χρονου τερματοφύλακα Andriy Lunin.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.