News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Schalke υπογράφει τον Mascarell για 10 εκατομμύρια €· η Μαδρίτη παίρνει 6 εκατομμύρια €

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Ο παίκτης έχει ήδη περάσει ιατρική εξέταση. Θα γίνει επίσημο στις επόμενες ώρες. Η Μαδρίτη διατηρεί ένα δικαίωμα πρώτης άρνησης κι ένα ποσοστό μελλοντικής πώλησης.

Ο Omar Mascarell θα’ναι παίκτης της Schalke για τις επόμενες τέσσερις σεζόν, μέχρι το 2022. Ο canario ποδοσφαιριστής έχει περάσει ιατρική εξέταση και θα γίνει επίσημο τις επόμενες ώρες. Ο γερμανικός σύλλογος θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ: 6 στη Μαδρίτη και 4 στην Eintracht. Η madridista ομάδα είχε μια οψιόν επαναγοράς που ανακοίνωσε ήδη ότι θα ενεργοποιούσε. Τελικά, αυτό που έχει κάνει είναι να καταλήξει σε μια συμφωνία. Η Eintracht λαμβάνει το ποσό που είχε καθοριστεί σ’αυτή την οψιόν επαναγοράς (4 εκατομμύρια) και το υπόλοιπο των χρημάτων της μεταγραφής (6 εκατομμύρια ευρώ) πηγαίνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, η κύρια ανησυχία της Μαδρίτης ήταν να μην χάσει όλα τα δικαιώματά της για τον Omar Mascarell και το’χει πέτυχει. Το λευκό club διατηρεί ένα δικαίωμα πρώτης άρνησης (η Schalke δεν μπορεί να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα χωρίς να ενημερώσει τη Μαδρίτη) κι επίσης ένα ποσοστό μελλοντικής μεταγραφής.

Η ιδέα της Μαδρίτης ήταν να κάνει την προετοιμασία κι ο Lopetegui συμφωνούσε με αυτή την δυνατότητα, αφού τον γνώριζε απ’την εποχή του στις κατώτερες τάξεις της Ισπανίας. Ωστόσο, τελικά έχει επιβληθεί η βούληση του παίκτη. Ο Ομάρ γνώριζε ότι ήταν δύσκολο να βρει μια θέση στο τρέχον λευκό ρόστερ κι αν περίμενε μέχρι τον Αύγουστο για να κλείσει το μέλλον του θα’χε λιγότερες επιλογές. Αν κάποια μέρα επιστρέψει στη Μαδρίτη, θέλει να’ναι μ’έναν σημαντικό ρόλο κι αυτή τη στιγμή δεν επρόκειτο να τον είχε.

Ο μέσος κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα του μετά τις δύο καλές σεζόν που έκανε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Μπάγερν, είχαν ενδιαφερθεί γι 'αυτόν, αλλά ο παίκτης εκτίμησε πολύ την επιμονή της Schalke, που είχε ρωτήσει ήδη γι’αυτόν στις δύο τελευταίες αγορές. Επίσης μέτρησε πολύ το γεγονός ότι η Schalke θα παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.