News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Suso προσφέρθηκε στη Μαδρίτη

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Του Hugo Cerezo

Η τιμή του για μια μη ιταλική ομάδα είναι 40 εκατομμύρια


Το μέλλον του Suso δεν βάφεται στα rossonero της Milan, ακόμα περισσότερο μετά από την ποινή της UEFA, που απαγορεύει τη milanista ομάδα να παίξει στην Ευρώπη τις δύο επόμενες σεζόν. Ο παίκτης μελετά την αποχώρησή του και, ενώ η Inter είναι αυτή που έχει κινηθεί πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά για τον Ισπανό, ο πράκτοράς του, Alessandro Lucci, τον έχει προσφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συνάντηση συνέβη ημέρες πριν και η προσφορά έρχεται στον απόηχο της αλλαγής προπονητή, καθώς ο Suso άρεσε πάντα στον Julen Lopetegui, με τον οποίο ήταν πρωταθλητής Ευρώπης K 19. Ο νέος λευκός τεχνικός τον πήρε επίσης στο Mundial K 20 και στο K 21. Πριν από λίγους μήνες τον κάλεσε επίσης σε δύο περιπτώσεις μέχρι να του δώσει το ντεμπούτο του με την ανδρών.

Η Μαδρίτη βρέθηκε ήδη κοντά στην υπογραφή του όταν στα 16 πήγε στη Λίβερπουλ. Και είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Λευκό Οίκο (όπως έχει ενημερώσει το Jugones του la Sexta), έτσι ώστε αξιολογείται η προσφορά, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν απ’το αν θα υπάρξουν έξοδοι και τι έξοδοι. Αν κι ο Suso έχει καιρό που παίζει στην επίθεση, με τον Julen έπαιζε στο κέντρο.

Η ελευθερία του Suso για μια μη ιταλική ομάδα υπολογίζεται σε 40 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεδομένης της κατάστασης που περνάει τώρα το milanista club θα μπορούσε να φύγει για λιγότερα. Μάλιστα, η Inter έχει καιρό που επιμείνει στην υπογραφή του για λιγότερο απ’τη ρήτρα, στην οποία δεν έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά απ’το rossonero club.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.