News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα απομακρύνει απ’το κεφάλι Marco Asensio τα πουλάκια, μ’ένα τετ α τετ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Η αδυναμία του Florentino

Ο Florentino και ο Lopetegui θέλουν να μιλήσουν με τον Marco Asensio όταν επιστρέψει στη Μαδρίτη για να του διευκρινίσουν ποιο είναι το πρότζεκτ και να αποτρέψουν να τον μολύνουν ή να τον μπερδέψουν άλλοι ενδιάμεσοι


Μηδέν ανησυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης με τα λόγια του Marco Asensio, στα οποία δεν ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και μια είδηση που τονίζει ότι η Λίβερπουλ θα πληρώσει 180 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του. Στο club λένε ότι έχουν περισσότερο ελεγχόμενο τον Marco Asensio απ’ότι η Barcelona τον Messi. Ο Florentino Perez είναι σίγουρος ότι αυτό του Asensio είναι προϊόν περισσότερο ενός ενδιάμεσου που ψάχνει μια επιχείρηση εκατομμυρίων για να πάρει μια προμήθεια και, το πιο αρνητικό είναι ότι μπορεί ν’ανάβει τον mallorquín ποδοσφαιριστή.

Στη Μαδρίτη διαβεβαιώνουν ότι ο Marco Asensio -τον οποίο αποκαλούν το μαργαριτάρι- δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ με άλλο σύλλογο πίσω απ’την πλάτη τους, όσο χρήματα κι αν μπορεί να του προσφέρει, διότι η οικογένεια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον λευκό πρόεδρο. Αναγνωρίζουν ότι θα’ταν μια προδοσία να κάνουν κάποια επιχείρηση πίσω απ’την πλάτη του προέδρου ο οποίος πόνταρε στον Ισπανό διεθνή και με τον οποίο έχει μιλήσει σε διάφορες περιπτώσεις για να του μεταφέρει ότι είναι ένα απ’τα στοιχήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Ο Asensio είναι μια αδυναμία του Florentino Perez, τον οποίο θεωρεί έναν ποδοσφαιριστή ικανό να σημαδέψει μια εποχή, και στον οποίο έχει πει σε ορισμένες περιπτώσεις να μην κοιτάει τα χρήματα και να επικεντρωθεί στην εξέλιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι το καλύτερο club στο οποίο μπορεί να πάρει τους καλύτερους τίτλους. Τα χρήματα θα’ρθουν με το πέρασμα των χρόνων, όπως έχει συμβεί σε άλλους παίκτες κι ο καθρέφτης στον οποίο πρέπει να κοιτιέται είναι ο Σέρχιο Ράμος.

Δεν υπάρχει μια ιδιαίτερη ανησυχία με το ότι η Λίβερπουλ κι άλλες ομάδες προσπαθούν να αποπλανήσουν τον Asensio επειδή η ρήτρα είναι 700 εκατομμύρια ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έπεφτε ποτέ απ’αυτό το ποσό ούτε ένα λεπτό για έναν παίκτη 22 ετών του οποίου ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2023. Αυτό που φοβούνται στο Chamartin είναι ότι κάποιος του βάζει πουλάκια στο κεφάλι με τη δυνατότητα να παίρνει περισσότερα χρήματα, αλλά πάνω απ’όλα μολύνοντάς τον με το ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα’ναι βασικός κι ότι αλλού θα’ταν πράγματι το αστέρι.

Τετ α τετ με τον Lopetegui

Ο Julen Lopetegui θέλει να μιλήσει με τον Marco Asensio, πρόσωπο με πρόσωπο, όταν επιστρέψει στη Μαδρίτη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας για να του διευκρινίσει τις ιδέες. Ο νέος προπονητής ποντάρει στον Asensio και, εκτός απ’το να του ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του, θα τον κάνει να δει ότι είναι ένας απ’τους παίκτες με βαρύτητα σε μια σεζόν γεμάτη ματς και στην οποία θα συνεχίσει να ποντάρει στα rotations για να’χει όλους τους παίκτες στην πρίζα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχούν περισσότερο τα λόγια του Kovacic επειδή ο Κροάτης έχει ξεκάθαρο ότι θέλει να φύγει κι αυτό δεν έχει αρέσει στον Lopetegui γιατί το θεωρεί μια έλλειψη δέσμευσης χωρίς να’χε μια άμεση συνομιλία μαζί του. Υπάρχουν κι άλλα πιο ευαίσθητα ζητήματα, όπως ο Bale κι ο Keylor Navas. Ο πρώτος πιέζει, μέσω του πράκτορά του και με τηλέφωνα στο σύλλογο, για να απαιτήσει να του εγγυηθούν ότι θα παίζει περισσότερο. Ο Κοσταρικανός δεν έχει εγγυήσεις ότι θα’χει τόσο μεγάλο ρόλο όσο όταν ήταν ο Ζιντάν εάν το club καταλήξει να υπογράψει έναν άλλο τερματοφύλακα, όπως είναι στα σχέδια.


Για τα λόγια του Marco Asensio γίνεται μια περισσότερο θετική ανάγνωση παρά ανησυχητική, διότι ερμηνεύονται ως το μήνυμα ενός ασυμβίβαστου ποδοσφαιριστή, αλλά πολύ madridista κι αφοσιωμένου. Ένας νεαρός που είναι φιλόδοξος κι έχει προσωπικότητα. Ο Julen τον γνωρίζει καλά απ’το στάδιο της εθνικής και δεν τα δίνει μεγαλύτερη σημασία, διότι πιστεύει ότι τη στιγμή που θα του το πει αυτοπροσώπως, θα’χει ένα παίκτη απ’τον οποίο θα συνεχίσει να παίρνει όλη τη δυναμική του και που, όταν έρθει η σειρά του να βρεθεί στο πάγκο δεν θα του προκαλέσει τόσα προβλήματα όπως άλλοι που θέλουν ήδη να κατεβούν απ’τη βάρκα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.