News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατεβάζει τη ρήτρα του Cristiano Ronaldo απ’το 1 δις στα 120 εκατομμύρια

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Σύμφωνα με την OK Diario


Δραστική στροφή στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Και είναι ότι, όπως δημοσιεύει η «OK Diario», η ρήτρα του επιθετικού μειώθηκε από 1 δις στα 120 εκατομμύρια ευρώ για να διευκολύνει την αποχώρησή του.

Αυτή η αλλαγή της ρήτρας, που συμφωνήθηκε μεταξύ τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου, δεν θα ίσχυε ούτε για τη  Barca ούτε για την Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες θα έπρεπε να καταβάλουν το προηγούμενο ποσό που έχει συμφωνηθεί στη σύμβαση του Πορτογάλου.

Η είδηση αποκαλύπτει ότι, πριν από τον τελικό του Champions League στο Κίεβο, τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι) και μία της Serie A (Μίλαν) μετέφεραν στον Jorge Mendes ότι θα’ταν πρόθυμες να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του για το ποσό των 120 εκατομμυρίων και να πληρώσουν στον CR7 40 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

"Ο Κριστιάνο φεύγει απ’τη Μαδρίτη"

Στις 7 Ιουνίου, η εφημερίδα Record δημοσίευσε στο εξώφυλλό της: "Ο Cristiano φεύγει απ’τη Μαδρίτη". Σύμφωνα μ’αυτήν την είδηση, η απόφαση του Κριστιάνο φερόταν να’ναι «μη αναστρέψιμη» και υποκινούμενη από «ανεκπλήρωτες υποσχέσεις» σε σχέση με τη βελτίωση της σύμβασής του με το λευκό σύνολο.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.