News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άφιξη του Alisson στην Chelsea θα άνοιγε τις πόρτες στον Courtois

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Του Santiago Siguero

«Θα ανάγκαζε» την Τσέλσι να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι αν θέλει να εισπράξει


Η πιθανή άφιξη του Alisson Becker στην Τσέλσι θα προκαλούσε ένα φαινόμενο ντόμινο που μπορεί να επηρεάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο. Και είναι ότι μια υποθετική υπογραφή του Βραζιλιάνου διεθνή τερματοφύλακα για το club του Stamford Bridge θα ανάγκαζε κατά κάποιο τρόπο τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει σ’αυτή την αγορά τον Thibaut Courtois, αδιαμφισβήτητο τερματοφύλακα του «μπλε» συνόλου απ’το 2014.

Πρέπει να’χουμε υπόψη ότι ο Courtois μένει ελεύθερος απ’την Τσέλσι τον Ιούνιο του 2019 έτσι το αγγλικό club θα προσπαθούσε σίγουρα να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να πάρει ένα ποσό με το οποίο θα μπορούσε να αντισταθμίσει, τουλάχιστον εν μέρει, την άφιξη του Alisson. Στην Αγγλία θέτουν την τιμή του Βέλγου τερματοφύλακα γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, αν κι αυτή η τιμή θα πέφτει καθώς θα προχωράει ο καιρός και θα πλησιάζει ο χειμώνας, απ’τον οποίο και μετά θα μπορούσε να πάει δωρεάν σε οποιοδήποτε απ’τα πολλά ευρωπαϊκά club που τον θέλουν.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι δύο σύλλογοι της πρωτεύουσας της Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο. Ο λευκός σύλλογος έχει καιρό που κυνηγάει έναν τερματοφύλακα για να ενισχύσει μια θέση στην οποία ο Keylor Navas μόλις που έχει ανταγωνισμό. Απ’την πλευρά της, η rojiblanca οντότητα θα’χε τον Βέλγο στην θαλάμη για να καλύψει μια πιθανή αποχώρηση του Jan Oblak, τον οποίο θέλει, χωρίς να πάμε παραπέρα, η PSG. Ο Courtois έπαιξε στην Atleti, δανεικός, τρεις σεζόν, στις οποίες κατέκτησε ένα Copa del Rey (2013) και την Liga του 2014, καθώς και δύο τρόπαια Zamora.

Αν κι ο τερματοφύλακας των «μπλε» διεκδικείται κι από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, στο μυαλό του είναι πάντα η ιδέα της επιστροφής στη Μαδρίτη, την πόλη όπου ζουν τα παιδιά του και με την οποία είναι στενά συνδεδεμένος από την εμπειρία του στο Vicente Calderon. Εν τω μεταξύ, συνεχίζει στο ρωσικό έδαφος τη mundialista περιπέτεια διοικώντας την άμυνα του Βελγίου του Roberto Martinez, μία απ’τις αισθήσεις του τουρνουά. Σήμερα παίζει την πρώτη θέση του ομίλου G εναντίον της Αγγλίας του Harry Kane.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.