News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl de Tomás παίρνει την σκυτάλη των Mariano και Borja Mayoral

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ένας ακόμα canterano στοχεύει σε τέταρτος επιθετικός της λευκής ομάδας


Ενώ παραμένει ακόμα η πιθανότητα, καλύτερα η ένθερμη επιθυμία να δουν τον Neymar ντυμένο στα λευκά, η γενική κι αθλητική διεύθυνση της Ρεάλ Μαδρίτης εργάζεται στο πώς θα'ναι το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν απ’τις 27 Μαΐου και μετά, αμέσως μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχουν κι άλλες που δεν χρειάζεται να καθυστερούν περισσότερο.

Μια απ’αυτές αναφέρεται στην έξοδο προς αναζήτηση λεπτών των νεότερων της σημερινής ομάδας του Zinedine Zidane. Κανείς δεν έχει γκρεμίσει την πόρτα και δεν θα συνεχίσουν. Ένας εξ αυτών είναι ο Borja Mayoral, ίσως εκείνος που έχει εκμεταλλευτεί περισσότερο αυτά τα λεπτά που είχε. Θα αναζητήσει ευκαιρίες και δόξα μακριά απ’το Bernabéu. Ο ρόλος του μέσα στο λευκό ρόστερ φαίνεται να πηγαίνει στον Raúl de Tomás.

Στη madridista οντότητα υποστηρίζουν ότι η ιδέα ενός τέταρτου νεαρού φορ απ’την cantera είναι η καλύτερη επιλογή. Πρώτα ήταν ο Mariano, τώρα είναι ο Borja Mayoral και η ιδέα είναι ο Raúl de Tomás, ο οποίος συνεργάζεται ενεργά στην πιθανή άνοδο της Ράγιο, να’ναι ο επόμενος που θα καταλάβει αυτή τη θέση. Επιθυμητός από πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Βαλένθια, στο Bernabéu τον υπολογίζουν. Το’χει κερδίσει. Έχει συμβόλαιο και στις 30 Ιουνίου τελειώνει ο δανεισμός του στη Rayo Vallecano.

Valverde, Mascarell, Odegaard...

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινεί πολλούς παίκτες κάθε καλοκαίρι, είτε πρόκειται για δανεισμούς είτε για μεταγραφές με δυνατότητα επαναγοράς. Ο Federico Valverde είχε θέση στην πρώτη ομάδα, αλλά το δεύτερο μέρος της σεζόν του δεν ήταν καλό και τώρα υπάρχει αμφιβολία με τον δανεικό στη Deportivo. Ο Omar Mascarell έχει επαναγοραστεί απ’τη madridista οντότητα, αλλά θα επιστρέψει στη Γερμανία. Ο Κόβατς, ο προπονητής της Μπάγερν, τον θέλει στο πλευρό του, όπως τον είχε αυτή τη σεζόν στην Eintracht Franckfurt.

Με τον Odegaard υπάρχουν αμφιβολίες και θα αναζητηθεί ένας ακόμα δανεισμός για να συνεχίσει με την διαδικασία ωρίμανσής του και προσαρμογής στο ποδόσφαιρο της ελίτ, κάτι που πρέπει ακόμη ν’αποδείξει και που δεν έχει καταλήξει να κάνει στην Ολλανδία.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.