News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η καταστροφή της Μαδρίτης στην Liga έχει αδειάσει το Bernabéu

Σάββατο 12 Μαΐου 2018


Του Carlos Forjanes


Ενάντια στην Celta θα μπορούσε να’ναι η χειρότερη προσέλευση της σεζόν στο πρωτάθλημα, κάτω κι απ’τους 55.106 θεατές ενάντια στην Χετάφε. Ο Cristiano δεν θα παίξει, και μέχρι το πρωί απέμεναν 4.100 εισιτήρια στα εκδοτήρια...

Το κλείσιμο του πρωταθλήματος στο Μπερναμπέου μπορεί να φέρει μαζί του το αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης σ’αυτή τη σεζόν, το οποίο κατέχει η επίσκεψη της Χετάφε στο Chamartin στις 3 Μαρτίου: 55.106 θεατές. Η άφιξη της Celta στο Bernabeu δεν έχει προκαλέσει μεγάλη έλξη ανάμεσα στους madridistas, οι οποίοι έχουν το μυαλό τους στον επερχόμενο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι το πρωί απέμεναν ακόμα 4.100 εισιτήρια στα εκδοτήρια. Οι τιμές κυμαίνονται από 45 έως 155 ευρώ...

Αναμένεται επίσης μια σημαντική έλλειψη των μελών συνδρομητών για ένα ματς που θα’ρθει μετά από την ήττα στο Pizjuán και φέρνει μόνο ως βραβείο παρηγοριάς τη μάχη για τη δεύτερη θέση. Υπάρχουν επίσης αθλητικοί παράγοντες (η επιβεβαιωμένη απουσία του Cristiano) και η γέφυρα στη Μαδρίτη για το San Isidro.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες αγωνιστικές δείχνουν μια φθίνουσα γραμμή προσέλευσης συμπίπτοντας με το γεγονός ότι η λευκή ομάδα εστίαζε πλέον τις ενέργειές της στην Ευρώπη. Έχει πέσει κάτω απ’το συμβολικό νούμερο των 60.000 θεατών μόνο σε τέσσερις περιπτώσεις (Leganés, Athletic, Χιρόνα και η προαναφερθείσα Χετάφε) και ήταν στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με εξαίρεση το ντέρμπι (78.769). Σήμερα, οι κερκίδες θαχουν και πάλι πολλά κενά.

Ο μέσος όρος της σεζόν είναι 67.438 θεατές κάθε φορά που ανοίγει το Μπερναμπέου στην Liga για ένα σύνολο 1.213.892 θεατών στις 18 αγωνιστικές. Η επόμενη φορά που θ’ανοίξει το γήπεδο τις πόρτες του θα είναι η 26η Μαΐου για να μπορέσουν οι madridistas να δουν τον τελικό του Κιέβου σε γιγαντοοθόνες.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.