News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Real Bayern 2-2

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018


Απόψε χτυπηθήκαμε με τον άλλο μεγάλο γίγαντα της Ευρώπης. Με το αντίπαλο δέος μας στη διοργάνωση, απόψε ήταν το clásico της Ευρώπης. Και δικαίωσε τη φήμη του. Απόψε χτυπηθήκαμε με τους Βαυαρούς και η Γη ΕΤΡΕΜΕ. Και ΑΝΤΕΞΑΜΕ. Είμαστε και πάλι εδώ. ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. Ένας κάτω, μένει ένας. Λίβερπουλ, είμαστε εδώ, ήρθαμε, και σε περιμένουμε. Τους τελικούς οι ομάδες πάνε και τους παίζουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει και τους ΚΕΡΔΙΖΕΙ.


Απόψε ήταν η βραδιά σταυρωμένων ανθρώπων. Και κατέβηκαν απ’τον σταυρό. Απόψε ο Νάβας ντύθηκε Νόιερ. Απόψε ο ευνούχος έγινε μορφονιός, κι ο μορφονιός ευνούχος. Και παραλίγο να γίνει και μοιραίος στην ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κάνει το 3-1 και να καθαρίσει μια και καλή τον αγώνα.

Απόψε έγινε κατάθεση ψυχής. Ότι μπορούσε να δώσει ο καθένας ΤΟ’ΔΩΣΕ. Περάσαμε από συμπληγάδες. Απ’τον τελικό πριν τον τελικό. Ο Ζιντάν έβαλε πολλά στοιχήματα. Άλλα του βγήκαν, άλλα δεν του βγήκαν. Αλλά το Γενάρη, βγήκε και είπε «δεν χρειάζομαι τερματοφύλακα τώρα. Το καλοκαίρι είναι άλλο θέμα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε γι’αυτό». Κι ο Νάβας τον ΔΙΚΑΙΩΣΕ.


Για την στήριξη στον Μπενζεμά τι να πεις; Ο Λίνεκερ έβγαινε το φθινόπωρο, στο ματς με την Τότεναμ κι έλεγε «Είναι η ιδέα μου ή ο Μπενζεμά είναι λίγο υπερεκτιμημένος; Το να σκοράρει κάποιος κάθε δεύτερο παιχνίδι με μια ομάδα τόσο δυνατή όσο η Ρεάλ δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι αξιοπρεπές, αλλά όχι εξαιρετικό». Ο Ζιντάν εκεί, να στηρίζει. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομα που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο δεν τους αρέσει ο Μπενζεμά. Είναι ντροπή να λέγεται αυτό. Ο Καρίμ δεν πρόκειται να βάλει 50 ή 60 γκολ σε μια σεζόν, αλλά θα βάλει 30 ή 40, και θα δώσει άλλα τόσα με πάσες». 1η Μαΐου και τα γκολ του «Gato Karim», είναι 11. Ολογράφως: ε ν δ ε κ α. Και τα δύο τα’βαλε απόψε!!! Ο καράφλας στήριξε, στήριξε, στήριξε, το’φερε από’δω, το’φερε από’κει, αυτήν την παρτίδα δεν την παίζανε ΟΥΤΕ στην φυλακή. Κι αυτός στήριζε. Ε, κάποτε το γαμημένο θα του γυρνούσε.


Στο clásico της Ευρώπης οι Γερμανοί έχουν κόμπλεξ. Ο Μπεκενμπάουερ το δήλωσε, κι αποδείχτηκε ξεκάθαρα σ’αυτά τα δύο ματς. Μου θυμίζει ακριβώς τα clásico της Ισπανίας, επί εποχής Μου. Τότε, που αφού ο Πορτογάλος δούλεψε την ομάδα τον πρώτο χρόνο, στον δεύτερο την παρουσίασε πολύ καλύτερη. Εκεί, είτε παίζαμε καλά, είτε άσχημα, χάναμε. Είτε μέναμε πίσω στο σκορ εξ αρχής, είτε προηγούμασταν εξ αρχής, χάναμε. Θυμηθείτε το clásico του Δεκέμβρη του 11. Με +6 μπαίναμε εκεί, κι όλοι περιμέναμε να τους τελειώσουμε. Στο 30ο δευτερόλεπτο ο Μπενζεμά άνοιγε το σκορ με καρατιά μετά από μαλακία του Βαλντές, χάναμε ευκαιρίες, ισοφαριζόμασταν μετά από 20-30 λεπτά και τελικά χάναμε 1-3. Στα σούπερ καπ του Αυγούστου του 11. Δύο τεράστιες ματσάρες να κρίνονται στις λεπτομέρειες. 2-2 στο Μπερναμπέου, 3-2 στο Καμπ Νου. Φυσικά οι λεπτομέρειες στη Μπάρτσα. Στα διπλά ματς των προημιτελικών του Κυπέλου την ίδια σεζόν, τον Γενάρη του 12. 1-2 στο Μπερναμπέου, 2-2 στο Καμπ Νου, με την Ρεάλ όντας καλύτερη να μην βρίσκει ποτέ το 3ο γκολ.

Ε λοιπόν, οι Γερμανοί παθαίνουν τώρα τα ίδια. Αυτοί αν θέλουν, μπορούν να μιλάνε για διαιτησίες, και να χάνουν την εστίαση απ’το πρόβλημα. Αν θέλουν, μπορούν να μάσουν στα ταμεία τους όλα τα χρυσάφια του κόσμου. Ν’αποπληρώνουν το γήπεδο 11!!! Χρόνια νωρίτερα απ’το προβλεπόμενο (14 έναντι 25). Να κάνουν οικονομικά επιτεύγματα. Και ν’αφήνουν το ρόστερ ημιτελές, να στηρίζονται ακόμα στους παππούδες Ρομπερί, που ανά πάσα στιγμή βγάζουν θλάση. Ν’αφήνουν τους Ντε Μπρόιν και Ντράξλερ να χάνονται απ’τους Άραβες, για σεβαστά μεν ποσά, δείτε όμως δε, που έχουν πάει οι τιμές της αγοράς.


Μένουν τρεισήμισι βδομάδες για τον τελικό. Με τα σημερινά δεδομένα, θα πάμε πλήρεις. Ο Ζιντάν και οι συνεργάτες του, θ’αρχίσουν απ’τις επόμενες μέρες να σχεδιάζουν τα πλάνα τους. Τον τρόπο που θα γραφτεί ιστορία, που θα γίνει ένα επίτευγμα, που να το θυμάστε, εφόσον με το καλό γίνει, μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, ΔΕΝ θα το ισοφαρίσει ΚΑΝΕΙΣ, εκτός απ’την ΙΔΙΑ την Ρεάλ. Στην Λίβερπουλ και στον Κλοπ η Μαδρίτη χρωστάει ένα γραμμάτιο. Έχει την ευκαιρία να ξεχρεώσει δύο σ’ένα. Επί Ζιντάν, η Μαδρίτη ξεχρέωσε πολλά. Τους τελικούς οι ομάδες πάνε και τους παίζουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει και τους ΚΕΡΔΙΖΕΙ.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.