News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benítez: "Στη Μαδρίτη δεν μας άκουσαν με το θέμα του εννέα"

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο προπονητής της Νιούκαστλ επανεξέτασε στο Deportes Cuatro τη περίοδό του στη Μαδρίτη: "Εγώ ξέρω την αιτία και το γιατί όλων και συνεχίζω το δρόμο μου...".


Ο Rafa Benítez ανέβασε το περασμένο καλοκαίρι τη Newcastle στην Premier League και τη φετινή σεζόν οδήγησε τις καρακάξες στη δέκατη θέση. Με τη θέση αυτή, ο σύλλογος θα λάβει 125,9 εκατομμύρια λίρες (142,6 εκατομμύρια ευρώ) απ’τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μια επιτυχία που φέρει τη σφραγίδα του Μαδριλένου προπονητή, ο οποίος έφθασε στη Newcastle στις 11 Μαρτίου του 2016, εβδομάδες μετά την απόλυσή του απ’τον Florentino Pérez (4 Ιανουαρίου) απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Benítez, ο οποίος έφτασε στο λευκό club το καλοκαίρι του 2015, επανεξέτασε στο Deportes Cuatro την περίοδό του ως επικεφαλής των madridistas.

Η αναχώρησή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν φύγαμε απ’τη Μαδρίτη είχαμε προκριθεί στο Champions League και ήμασταν δύο βαθμούς πίσω απ’τη Barça μ’ένα παιχνίδι περισσότερο. Οι άνθρωποι το ξεχνούν αυτό. Δεν είχαμε τόσα προβλήματα όπως νομίζουν οι άνθρωποι».

Αξιολόγηση των προπονητών: "Όταν εκτιμάται ένας προπονητής, πολλές φορές πιστεύουμε ότι ο προπονητής που έχει τους περισσότερους τίτλους είναι ο καλύτερος προπονητής και δεν είναι έτσι. Έχεις τη ευκολία να κερδίζεις τίτλους όταν η ομάδα σου είναι καλύτερη. Λέγεται ότι ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς. Είναι ευκολότερο να επαινείς αυτούς που έρχονται και να επικρίνεις εκείνους που ήταν".

Κακή σχέση με τα λευκά αποδυτήρια: "Η σχέση με τους παίκτες, κι έχω άπειρα μηνύματα που θα μπορούσαν να το αποδείξουν, ήταν καλή. Ότι κάποιος παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος; Όπως δεν θα’ναι κάποιος ικανοποιημένος εδώ ή οπουδήποτε δεν παίζει".

Αγορά ενός αναπληρωματικού εγγυήσεων για τον Benzema: "Στο θέμα του επιθετικού, είχαμε τον Borja Mayoral, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, αλλά ήταν 19 ετών. Ο Mayoral ήταν ο επιθετικός μας. Ο Morata ήταν ο επιθετικός του επόμενου έτους, όπου κερδήθηκαν οι τίτλοι. Αυτού του είδους τα πράγματα που είπαμε εμείς, δεν τα άκουσαν. Η ομάδα μας, στο 75% των αγώνων ήταν σωματικά ανώτερη απ’τους αντιπάλους και παρόλα αυτά έλεγαν ότι η ομάδα δεν ήταν καλά σωματικά. Λοιπόν, είναι ένα απ’τα ψέματα που αναζητήθηκαν, και τέλος".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.