News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Carvajal έκανε εξετάσεις, υποφέρει απο μια μικρή θλάση κι ο Lopetegui πρέπει να αποφασίσει

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Της Patricia Terroba

Η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν αποκλείεται



Ο Dani Carvajal έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο Sanitas La Moraleja για μιάμιση ώρα και τα αποτελέσματα μιλάνε για έναν μικρό τραυματισμό, λιγότερο απ'το αναμενόμενο, έτσι δεν αποκλείεται η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με το Onda Cero κι όπως έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η MARCA, πρόκειται για μια θλάση στον ημιτονοειδή μυ, της οποίας ο προβλεπόμενος χρόνος απουσίας θα’ταν περίπου τρεις εβδομάδες. Το ντεμπούτο της Ισπανίας είναι σε 19 μέρες απέναντι στην Πορτογαλία.

Ο Lopetegui πρέπει να αποφασίσει, μιας κι ο παίκτης έχει περάσει τις εξετάσεις συνοδευόμενος όχι μόνο απ’τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά επίσης κι από τον γιατρό της εθνικής Óscar Celada. Η απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί στις επόμενες ώρες.

Ο παίκτης δεν χάνει την ελπίδα. Αν δεν κοπεί απ’τη λίστα, θα εντασσόταν στην εθνική ομάδα σε επτά ημέρες, δεδομένου ότι οι παίκτες της Μαδρίτης απολαμβάνουν μια εβδομάδα ξεκούρασης μετά απ’τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.