News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Το κλειδί είναι να βγούμε για να κερδίσουμε, να σκοράρουμε γρήγορα και να μην σπεκουλάρουμε"

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πρέπει να’μαστε προετοιμασμένοι όπως ποτέ και να κάνουμε ένα μεγάλο ματς.

"Πάντα θέλω να παίζω στο Bernabéu. Έχουμε έναν επαναληπτικό και είμαστε πολύ υπερήφανοι να τον παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας", πρόσθεσε.


Ο Zinedine Zidane μίλησε τα μέσα ενημέρωσης μετά την τελευταία προπόνηση πριν απ’το καθοριστικό παιχνίδι ενάντια στη Μπάγερν (Τρίτη, 9:45 μ.μ.). Ο madridista προπονητής ανέλυσε το παιχνίδι: "Το κλειδί για μας είναι να σκεφτούμε να βγούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ούτε να κάτσουμε πίσω ούτε να κάνουμε παράξενα πράγματα, αλλά να βγούμε για να σκοράρουμε γρήγορα και να πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι ένας ημιτελικός και γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

«Δεν χρειάζεται ν’αλλάξουμε τίποτα απ’αυτό που κάνουμε. Πρέπει να’χουμε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε τον επαναληπτικό κι ότι αυτό που κάναμε στο πρώτο σκέλος ήταν πολύ καλό, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι θέλουμε να περάσουμε».

Τρεις τελικοί Champions League

"Είναι κάτι απίστευτο να παίξουμε έναν ακόμα ημιτελικό για να παλέψουμε για τον τελικό. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να δώσουμε το μέγιστο για να φτάσουμε στον τελικό. Αυτό που παρακινεί το club, τους οπαδούς, την ομάδα και όλους είναι να δώσουμε το μέγιστο για να φτάσουμε στον τελικό. Αν κάνουμε πράγματα με κίνητρο, θα’χουμε πολλές πιθανότητες να παίξουμε έναν ακόμα τελικό".

Isco και Nacho

«Έχουν προπονηθεί μαζί μας και τώρα έχουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Το σημαντικό είναι να’ναι οι παίκτες στο 100%. Ο Nacho έχει περάσει ένα μήνα εκτός, αλλά έχει προπονηθεί πάρα πολύ. Σωματικά είναι πολύ καλά και είναι έτοιμος. Το σημαντικό είναι ο τραυματισμός που είχε. Σωματικά και οι δύο είναι καλά. Αν θα’ναι στον πάγκο, σημαίνει ότι είναι έτοιμοι. Ο Ίσκο να κάνει ένεση; Για τον Isco δεν έχω να πω τίποτα. Αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όλοι θέλουμε να’ναι και θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν ώστε να’ναι αλλά χωρίς να ρισκάρουμε τίποτα, επειδή το σημαντικό είναι η υγεία του κι επίσης κι αυτό που έχουν μετά».

Αντικαταστάτης του Carvajal

"Δεν θα πω αν τον έχω αποφασίσει ή όχι. Ότι κι αν συμβεί, υπάρχει μια ομάδα. Είμαστε πολλοί και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε. Το σημαντικό είναι το κίνητρο των παικτών. Όλοι θέλουν να παίζουν, επίσης κι ως μπακ".

Καμία νίκη εντός έδρας ενάντια στους μεγάλους φέτος

«Αν μ’αφήσεις να επιλέξω, θέλω πάντα να παίζω στο Bernabéu, για μια ζωή. Αύριο παίζουμε τον επαναληπτικό εντός έδρας και είμαστε περήφανοι που παίζουμε τον ημιτελικό μπροστά στους οπαδούς μας και είμαι ικανοποιημένος γι 'αυτό».

Η Μπάγερν

"Η Μπάγερν δεν θα ανησυχεί. Είναι ένα μεγάλο club και το γνωρίζουμε. Πρέπει να’μαστε προετοιμασμένοι όπως ποτέ πριν, να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν έχω αμφιβολίες ότι ο αντίπαλος θα’ρθει χωρίς κόμπλεξ και για να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι".

Το μέλλον σας εξαρτάται απ’το Champions League;

"Είναι ανεξάρτητο απ’αυτό. Σήμερα είμαι ο προπονητής και θέλω να συνεχίσω σ’αυτό το σύλλογο. Αλλά δεν είναι το σημαντικό. Αυτό που μας ενδιαφέρει όλους μας είναι να σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι".

Μαρσέλο, ο πιο επιδέξιος παίκτης

"Όλοι γνωρίζουν τι συνεισφέρει στην ομάδα. Είναι ένας υποδειγματικός παίκτης. Έχει 10 χρόνια σ’αυτή την ομάδα κι έχει συμβάλει στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου. Συνεισφέρει πολλά στην ομάδα επειδή είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Είναι καλό να τον έχουμε ως παίκτη κι ως άνθρωπο".

Ο Benzema αναπληρωματικός στο Μόναχο

"Είναι καλά ψυχολογικά κι αφοσιωμένος. Θα ήθελε να σκοράρει, αλλά είναι ένας παίκτης που προπονείται πάντα σκληρά και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται να μιλήσω μαζί του ξεχωριστά. Μιλάω μαζί του όπως και με άλλους παίκτες".

Διαφορετική απόδοση σε κάθε διοργάνωση

"Είναι μια δύσκολη και περίπλοκη δουλειά. Τα αποτελέσματα κάνουν τη διαφορά κι όταν τα πράγματα πάνε λίγο άσχημα υποδεικνύεται ο προπονητής. Κι όταν τα πράγματα πάνε καλά λένε επίσης ότι ο προπονητής υπάρχει για κάποιο λόγο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μ’αυτό που κάναμε στη Liga, θέλουμε να δώσουμε περισσότερα, αλλά φέτος ήταν έτσι. Πρέπει να αποδεχτούμε τα πράγματα για να δουλέψουμε περισσότερο και να ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει αυτό το club".

Αλλαγές

"Δεν ξέρω αν μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερος ή χειρότερος προπονητής. Ναι, έχω περισσότερη εμπειρία. Προπονητές καλύτεροι από μένα, υπάρχουν πολλοί. Αλλά έχω την ευκαιρία να ζω αυτά τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης και τα πράγματα που έχουμε κάνει".

Κυρίαρχος αυτή τη σεζόν

"Στη Liga, έχει υπάρξει ξεκάθαρα η Barcelona. Είναι η άξια πρωταθλήτρια και πρέπει να την συγχαρούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε, αλλά ακόμα δεν είμαστε εκεί. Προς το παρόν, αυτοί έχουν κερδίσει δύο πράγματα και έχουν κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Δεν πρόκειται να τους αφαιρέσουμε τίποτα. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να σκεφτόμαστε το αυριανό ματς".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.