News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco προπονείται με την ομάδα και είναι διατεθειμένος να κάνει ένεση για την Bayern

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Των J. Ι. Garcia Ochoa και J. L. Calderon

Θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να παίξει αύριο


Ο Isco έχει προπονηθεί κανονικά στην τελευταία προπόνηση πριν τη μονομαχία του επαναληπτικού των ημιτελικών κατά της Μπάγερν. Ο malagueño συνεχίζει να εξαντλεί τις πιθανότητές του να παίξει στο Bernabeu, αν και την τελική απόφαση θα την πάρουν οι ιατροί του συλλόγου. Ο Nacho προπονήθηκε επίσης.

Η ιατρική ανακοίνωση της περασμένης Παρασκευής -ακρωμοκυκλοκοπικό διάστρεμμα- φαινόταν να αφήνει τον Isco εκτός δράσης για τον αγώνα ενάντια στη Μπάγερν. Η κανονική πρόγνωση για αυτόν τον τραυματισμό μιλά για δύο ή τρεις εβδομάδες απουσίας, αλλά ο malagueño είναι πρόθυμος να ρισκάρει την κατάστασή του ώστε να μην χάσει το παιχνίδι της χρονιάς. Το 22 θέλει να πιεστεί και είναι πρόθυμος να κάνει ένεση για να παίξει εναντίον της Μπάγερν. Μάλιστα, προς έκπληξη όλων, χθες βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και να εκτιμήσει τις αισθήσεις του, δύο ημέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Και η αίσθηση του malagueño δεν ήταν τελείως κακή, αν κι εξακολουθεί να το'χει πολύ, πολύ δύσκολο.

Είναι αλήθεια ότι η προπόνηση δεν ήταν υπερβολικά απαιτητική κι ότι δεν υπήρξαν σημαντικές συγκρούσεις και μονομαχίες, αλλά το γεγονός ότι προπονείται ήδη στο γήπεδο, προσκαλεί να ονειρεύεται τη συμμετοχή του. Ο Ζιντάν δεν είναι υπέρ του να πιέζει τους παίκτες του, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν βλέπει με κακό μάτι το να ρισκάρει ο Isco. Πάντα εφόσον ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη φυσική του κατάσταση για το μέλλον. Αν πρόκειται απλώς για αντοχή στον πόνο και ο παίκτης είναι πρόθυμος να κάνει ένεση για να παίξει ενάντια στη Μπάγερν, θα μπορούσε να μπει στη λίστα. Η ένεση είναι η μόνη λύση για να παίξεις σ'αυτού του τύπου τους τραυματισμούς, όπως έκανε στο παρελθόν ο Σέρχιο Ράμος.

Σήμερα αποφασίζει

Η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα, αλλά αν οι ιατρικές υπηρεσίες δώσουν το ΟΚ στον παίκτη, ο Zidane δεν θα αντιταχθεί και θα τον συμπεριλάβει στην λίστα. Ένα άλλο πράγμα είναι αυτό που θ'αποφασίσει ο Γάλλος με την σύνθεση. Ο Isco δεν έχει χάσει τον ρυθμό του ανταγωνισμού, αλλά ο Zizou θα μπορούσε να τον αφήσει στον πάγκο και να τον κρατήσει ως λύση αν δυσκολέψει η πρόκριση.

Η παρουσία του Isco στην ομάδα θα'ταν ένα μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα στη Μπάγερν, η οποία θεωρούσε ήδη δεδομένο ότι δεν θα'παιζε σ'αυτόν τον επαναληπτικό αγώνα αφού τραυματίστηκε από ένα σκληρό τάκλινγκ του Boateng στο πρώτο λεπτό του αγώνα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.