News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco κάνει σεφτέ απέναντι στη Málaga του με απευθείας φάουλ... και ζητά συγγνώμη

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Της Patricia Terroba

Πρώτο γκολ του malagueño στο πρωτάθλημα εναντίον της πρώην ομάδας του


Το παιχνίδι της Μάλαγα ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας για τον Isco Alarcón. Ο Malagueño επέστρεφε σ’αυτό που ήταν το σπίτι του, στο στάδιο όπου μεγάλωσε και έγινε γνωστός. Και οι οπαδοί τον υποδέχτηκαν, όπως κάθε χρόνο από τότε που έφυγε στο τέλος της σεζόν 12-13 με πορεία προς την ισπανική πρωτεύουσα, με τον καλύτερο τρόπο: χειροκροτώντας όρθιοι όταν ακούστηκε απ’τα μεγάφωνα το όνομά του.

Αλλά επιπλέον, η σημερινή, επρόκειτο να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή αναμέτρηση. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επρόκειτο να κάνει σεφτέ στο λογαριασμό του στο σκοράρισμα στην Λίγκα εναντίον της πρώην ομάδας του, με γκολ από απευθείας φάουλ στο 29ο λεπτό.

Το γκολ που έκανε το 0-1 και μετά το οποίο ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη απ’την κερκίδα. Επιπλέον, ήταν το πρώτο γκολ του με απευθείας φάουλ στη Liga, έχοντας χτυπήσει πριν άλλα έξι.

Πρόκειται επίσης για το όγδοο γκολ που πανηγυρίζει αυτή τη σεζόν ο malagueño, και το έκτο στην διοργάνωση. Έτσι ισοφαρίζει τον Asensio στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης στην διοργάνωση, πίσω μόνο απ’τους Bale (11) και Cristiano (23).

Το Rosaleda συνέχισε παραδομένο στον Isco παρά το γκολ του και αστειεύτηκε ακόμα και με το φάουλ που εκτέλεσε λίγα λεπτά αργότερα ο Rosales για τη malaguista ομάδα. "Isco, ρίξτο, Isco ρίξτο", φώναξε το Rosaleda.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.