News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lucas Vázquez, ο ήρωας του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Της Patricia Terroba

Ήταν μια ευκαιρία για το σύλλογο και με το πέναλτι ενάντια στη Juve, αυξάνει την λίστα του των παιχνιδιών που έχει σώσει



Στις 2 Ιουλίου του 2015 επισημοποιούταν. Η Ρεάλ Μαδρίτης επαναγοράζε τον canterano Lucas Vázquez απ’την Εσπανιόλ για ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό, λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές της αγοράς, σχεδόν γελοίο για έναν παίκτη που έχει μετατραπεί σ’έναν ήρωα στο Chamartín. Το πέναλτι κατά της Γιουβέντους ήταν μόνο η τελευταία δράση σ’έναν μακρύ κατάλογο των αποδόσεων στις οποίες ο gallego έχει σώσει τη λευκή ομάδα. Στο Champions League, αυτή τη σεζόν, έχει υπάρξει, με την άδεια του Cristiano, ο πιο καθοριστικός.

Κλειδί ενάντια στην PSG

Δέκα λεπτά στο πρώτο σκέλος ήταν αρκετά για να γυρίσουν το παιχνίδι. Από μια ισοπαλία στο 1-1 σε μια νίκη με 3-1 από τότε που μπήκε στο γήπεδο ο canterano. Μαζί με τον Μάρκο, έφεραν επανάσταση στο παιχνίδι.

Μια παράσταση που ήταν απλώς μια προεπισκόπηση του τι θα συνέβαινε στο Παρίσι. Στον επαναληπτικό μπήκε στην αρχική εντεκάδα, και ολοκλήρωσε την πρόκριση των λευκών δίνοντας την ασίστ στον Cristiano στο πρώτο γκολ μετά από μια κινησάρα του Asensio.

Αστέρι στο Μιλάνο

Δεν κρύφτηκε ούτε καν σ’ένα τελικό του Champions League. Στην διαδικασία των πέναλτι ενάντια στην Atlético, πήρε τη μπάλα και ήταν ο πρώτος των παικτών του ZZ που εκτέλεσε απ’τα έντεκα μέτρα. Κι ο πρώτος που σκόραρε.

Ένας ήρωας στον τελικό, που μόλις ένα χρόνο αργότερα, έμεινε έξω απ’την αποστολή στο Κάρντιφ. Τότε βοήθησε την ομάδα του απ’τις κερκίδες, μια πολύ σημαντική χειρονομία για έναν Ζιντάν ο οποίος έχει βρει στον παίκτη μια καθόλα εγγύηση.

Στόχος Mundial

Έχει ήδη δύο Champions League, και γι 'αυτό ο στόχος του τώρα είναι το Mundial. Είναι το μεγαλύτερο όραμά του. Το να μπει στον οριστικό κατάλογο του Lopetegui και να ταξιδέψει στη Ρωσία τον ερχόμενο Ιούνιο. Ένα όνειρο για έναν Lucas Vázquez που υπογράφει μια τέλεια σεζόν.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.