News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να υπερασπιστεί την τιμή των εκατομμυρίων madridistas

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι ηγέτες, κουρασμένοι μ’αυτό που θεωρούν δυσφημιστικές εκστρατείες


Εκατομμύρια οπαδοί σε όλο τον κόσμο, που είναι εμφανείς μέσω κοινωνικών δικτύων καθώς κι απ’τα κασκόλ, έχουν μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από οπαδούς για τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν γίνει ένας θησαυρός, ο οποίος σύμφωνα μ’αυτούς παραμένει πιστός παρά την παρενόχληση και τη μιντιακή κατεδάφιση που υποφέρει η ομάδα τους.

Στο Santiago Bernabeu δεν καταλαβαίνουν ούτε συμμερίζονται ορισμένες εκστρατείες που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν, θέτοντας υπό αμφισβήτηση κάθε επιτυχία της madridista οντότητας και που ακόμη κι ορισμένες απ'αυτές υποστηρίζονται από ομάδες που μετά χτυπούν την πόρτα του λευκού club ζητώντας βοήθεια με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και μορφές.

Ξεκινώντας από έναν εντελώς διχασμένο κόσμο, τα πρόσφατα του Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν χωνευθεί καλά από πολλούς. Οι εκστρατείες παρενόχλησης και κατεδάφισης, σύμφωνα με τους λευκούς ηγέτες, είναι διαδοχικές, τόσο που στο Bernabeu σκέφτονται να περάσουν στη δράση, αναλαμβάνοντας δικαστικά μέτρα εναντίον όλων εκείνων που παραβιάζουν τη γραμμή της τιμής και θέτουν υπό αμφισβήτηση τις καλές τέχνες εκείνων που κυβερνούν, κατά τη στιγμή της διαχείρισης στα γραφεία αυτού που οι άλλοι διαχειρίζονται στο χόρτο. Υπάρχει μιντιακή κόπωση και προς άλλα club.

Δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Επιβεβαιώνουν ότι θέλουν να προστατεύσουν την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και, ειδικότερα, το παρόν, αυτά τα εκατομμύρια οπαδών που βλέπουν πώς οι εκστρατείες εναντίον της ομάδας τους πολλαπλασιάζονται. Πρώτα ήταν οι αθλητές, μετά τα ζεστά μπαλάκια και οι υποτιθέμενες στημένες κληρώσεις και τώρα η επανάληψη των διαιτητικών βοηθειών, αμφισβητώντας την αξία των παικτών του Zinedine Zidane.

Θεωρούν ότι έχει έρθει η ώρα να υπερασπιστούν την τιμή της Ρεάλ Μαδρίτης κι αν πρέπει να πάνε στα δικαστήρια, θα το κάνουν. Ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες θα βγάλουν τα τανκς για βόλτα. Το κλαμπ υπό την προεδρία του Florentino Pérez έχει δώσει το οκ στο να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους. Και θα το κάνουν.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.