News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είχαμε μια καλή εβδομάδα και θέλουμε να παίξουμε εναντίον της Girona"

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

«Ο Λούκας Βάθκεθ είναι σε μια καλή στιγμή κι ως προπονητής εκτιμώ πολύ αυτό που κάνει»

"Κάνουν μια μεγάλη σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι η πρότασή μας στο γήπεδο", πρόσθεσε ο προπονητής.



Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα ενάντια στη Girona. Ο λευκός προπονητής ανέλυσε τον αγώνα: "Μας έχει έρθει καλά η εβδομάδα χωρίς παιχνίδια για να προπονηθούμε και να ανακάμψουμε. Η Liga είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν υπάρχουν μικρές ομάδες και όλοι παίζουν πολύ καλά. Η Χιρόνα κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα προτείνουμε εμείς στο γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα και θέλουμε να παίξουμε αύριο".

Οι αγώνες της La Liga

"Όλους τους παίκτες τους αρέσει να παίζουν, αλλά όταν κοιτάς την βαθμολογία είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις το πρωτάθλημα. Θα’ναι δύσκολο να επιστρέψουμε και να κάνουμε κάτι στη Λίγκα, αλλά εμείς κι εγώ ως υπεύθυνος γι 'αυτό, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για να προετοιμαζόμαστε. Τώρα είμαστε τρίτοι και πρέπει να πάμε και πάλι δεύτεροι επειδή η Ατλέτικο είναι μπροστά μας. Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Ο Ντάνι είπε ότι τους ήταν πιο δύσκολο στη Λίγκα, μπορεί να πιστεύεις ότι είναι πιο δύσκολο να’χουν κίνητρο να παίξουν εκεί, αλλά τελικά όλοι θέλουν να παίζουν πάντα. Αύριο έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι".

Ανησυχία με τη διακοπή των εθνικών

«Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Όλοι είναι έτοιμοι και 19 θα πάνε στις εθνικές. Είναι πολλοί, αλλά η εθνική είναι σημαντική για έναν παίκτη, επειδή αντιπροσωπεύει μια χώρα. Το πρόγραμμα είναι έτσι και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο, αλλά πρέπει να το σεβαστούμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουν υγιείς».

Η αναμέτρηση των προημιτελικών ενάντια στη Γιουβέντους

"Την βλέπω δυνατή όπως πέρυσι. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως πάντα, και θα’ναι μια περίπλοκη και δύσκολη αναμέτρηση. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα παίξουμε πρώτα εκεί και μετά θα δούμε. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπήρχαν ζεστά ή κρύα μπαλάκια. Μας έτυχε ένας μεγάλος αντίπαλος, αλλά σ’αυτό το στάδιο της διοργάνωσης είναι όλοι καλοί".

"Κάθε φορά που παίζω με τη Γιουβέντους, όπου πέρασα 5 χρόνια, είναι συναρπαστικό. Θα ήθελα να το αποφύγω για πολλούς λόγους. Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους. Θα προσπαθήσω να παραμερίσω όλα όσα έζησα εκεί, αλλά θα τα’χω πάντα παρόντα".

Bale

"Δεν είναι λυπημένος. Είναι εδώ και είναι ικανοποιημένος που είναι μαζί μας σ’αυτό το κλαμπ. Είναι ένας σημαντικός παίκτης αυτού του ρόστερ".

Ο Lucas στην εθνική

"Χαίρομαι που ο Lucas Vázquez κλήθηκε στην εθνική ομάδα γιατί άξιζε να επιστρέψει. Είναι πάντα εκεί και είναι επαγγελματίας. Δίνει το 150% σε ό, τι κάνει. Είναι σε μια καλή στιγμή και το εκμεταλλευόμαστε. Ως προπονητής, εκτιμώ πολύ αυτό που κάνει".

Έπαινοι στον Βαράν

"Όταν δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως τώρα, έχει περισσότερη διάρκεια. Χρειάζεται να παίζει κι όταν είναι σε μια εξαιρετική στιγμή της φόρμας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Έχει σταματήσει να παίζει διάφορα παιχνίδια επειδή πρέπει να ξεκουράζεται, όπως και οι άλλοι, κι αυτό τον βοηθά επίσης να μην έχει περισσότερα σωματικά προβλήματα".

Neymar

"Αυτό που λένε οι παίκτες, κι αυτό που λέω εγώ, είναι ότι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι δικός μας κι ως προπονητής πρέπει να μιλάω μόνο για τους παίκτες μου. Δεν είναι καλό να μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι δικός μας και πρέπει να σεβόμαστε ότι ανήκει στην PSG. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ μας".

Συμβατός ο Neymar με το BBC;

"Δεν το ξέρω. Ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει οπουδήποτε, σ’οποιαδήποτε θέση και σε κάθε club. Όλοι όσοι έρχονται εδώ ξέρουν πού βρίσκονται. Ο σύλλογος όταν φέρνει έναν παίκτη γνωρίζει ότι το σημαντικό είναι η ομάδα. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το τέλος της σεζόν".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.