News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane και οι 16 μέρες του χωρίς ανάσα

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο Γάλλος δεν θα δώσει ούτε μια μέρα ρεπό μέχρι τις 12 Απριλίου



Τέλειωσαν οι διακοπές για τον Zinedine Zidane και τους τέσσερις παίκτες που δεν έχουν κληθεί απ’τις εθνικές τους. Μετά από ένα σαββατοκύριακο αποσύνδεσης, το Valdebebas θα αρχίσει ν’ανακτά σήμερα τη δραστηριότητά του για να ξεκινήσει την προετοιμασία του παιχνιδιού του Σαββάτου εναντίον της UD Las Palmas και, πάνω από όλα, της αναμέτρησης του Τορίνο με τη Γιουβέντους. 16 ημέρες χωρίς ανάσα στις οποίες θα υπάρχουν προπονήσεις καθημερινά, συν τέσσερα κεφαλαιώδη ματς για να καθορίσουν την σεζόν της λευκής ομάδας.

Ο Zinedine Zidane αφιέρωσε το Σαββατοκύριακο στο να αποσυνδεθεί. Σπάνιο γι’αυτόν. Έχει δει ποδόσφαιρο, ναι, αλλά επίσης έχει ξεκουραστεί κι έχει βρεθεί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, χωρίς να σκέφτεται την τρέλα που σημαίνει να’σαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Παρασκευή το απόγευμα, αφού διεξήγαγε την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, βρέθηκε στη Μούρθια παρακολουθώντας μέσα απ’το γήπεδο το παιχνίδι του γιου του Luca με την εθνική Κ 20. Και μετά, αποσύνδεση με την οικογένεια.

Ο Benzema, ο Marcos Llorente, ο Theo κι ο Kiko Casilla έφυγαν επίσης απ’τη Μαδρίτη για διακοπές που τελειώνουν σήμερα στις 5:00 μ.μ., αν κι ο Zinedine Zidane θ’ανοίξει τις πόρτες του γραφείου του πολύ νωρίτερα. Επειδή από σήμερα μπαίνει σε mode Champions League για να ξεκινήσει την προετοιμασία του αγώνα κατά της Juventus.

Αν κι ο Γάλλος προπονητής ποντάρει πάντα στην καθημερινότητα και διαβεβαιώνει ενεργά και παθητικά ότι δεν θα παρατήσει τη Λίγκα, η πραγματικότητα είναι ότι η προτεραιότητα είναι το Champions League. Μάλιστα, η προετοιμασία του αγώνα εναντίον της UD θα εξαρτηθεί απ’τη διακοπή των εθνικών και κυρίως απ’τη μονομαχία κατά της Γιουβέντους. Ο Cristiano Ronaldo, αρχικά, δεν θα ταξιδέψει στις Καναρίους Νήσους και θα μείνει στη Μαδρίτη.

Και σαν αυτόν, μπορούν να το κάνουν κι άλλοι παίκτες που αποτελούν μέρος της σπονδυλικής στήλης της Μαδρίτης. Αλλά η κύρια αποστολή του Zidane αυτές τις μέρες θα’ναι να σκεφτεί για να κάνει την αρχική ενδεκάδα της 3ης Απριλίου. Τα καλά νέα για τον Γάλλο προπονητή είναι ότι μέχρι σήμερα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Και τα κακά, ευλογημένα κακά νέα, είναι ότι υπάρχουν μέχρι και 15 παίκτες που αξίζουν να αποτελέσουν μέρος της εντεκάδας. Να ποντάρει και πάλι στους Casemiro, Kroos και Modric ή να επιμείνει στο 4-4-2 με τους Lucas και Asensio, είναι το κύριο δίλημμα τώρα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.