News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl θα γίνει προπονητής

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έχει αποφασίσει ότι το μέλλον του περνάει απ’τον πάγκο και θα αναλάβει την ευθύνη της λευκής Juvenil B



Ο Raúl González Blanco έχει αποφασίσει πια ότι το μέλλον του περνάει απ’τον πάγκο, συγκεκριμένα απ’τη juvenil B. Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει τον τίτλο στην επόμενη ελίτ μαθημάτων που διοργανώνει η Ομοσπονδία τον Απρίλιο και η οποία προορίζεται για παίκτες που έχουν υπάρξει διεθνείς ή έχουν παίξει στην Primera División για 10 σεζόν.

Το πρώην λευκό επτά επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 30 Ιουνίου μετά την διαδρομή του σε Schalke 04, Al-Sadd και Cosmos. Αναζητώντας θέση μετά την επιστροφή του σ’αυτό που ήταν το σπίτι του ως παίκτης, ο Ραούλ θεωρεί ότι η ιδανική θέση του είναι ο πάγκος και για ν’αρχίσει, οι ηγέτες του λευκού club έχουν αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη της Juvenil Β που τώρα είναι στα χέρια του Álvaro Benito, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του τόσο στην cantera όσο και στην πρώτη λευκή ομάδα κι ο οποίος θα γίνει ο επικεφαλής της juvenil A.

Ο Σαντιάγο Σολάρι τερματίζει τη σύμβασή του ως προπονητής της Castilla κι όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του εκπαίδευσης παικτών στην πρώτη madridista θυγατρική, -κύριος στόχος της ομάδας-, έχει τελειώσει. Η θέση του θα’ναι για τον Guti, ο οποίος έκανε μια αξιοσημείωτη πρώτη σεζόν πετυχαίνοντας τρεμπλ κι ο οποίος είναι τώρα πλήρως μέσα στη μάχη για να επαναλάβει αυτό που πέτυχε στο έτος της πρεμιέρας του στον πάγκο.

Προσφορές για τον Guti

Ο Γκούτι είναι εν αναμονή της άφιξης πιθανών προσφορών, αλλά αν δεν εμφανιστεί μια Πρώτη Κατηγορία στο δρόμο του, το πέρασμα του στην Καστίγια φαίνεται σίγουρο. Έχει πείσει τους πάντες για την καλή διαχείριση του ρόστερ και για το μεγάλο παιχνίδι που έπαιξε η πρώτη λευκή juvenil.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Guti παραδέχθηκε ότι αισθάνεται ικανός ακόμη και να πάρει τη θέση του Zinedine Zidane στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Αν με καλέσει αύριο η Μαδρίτη για να είμαι ο προπονητής λέω ναι. Ο Ζιντάν είναι ένας σπουδαίος προπονητής και πρέπει να εκτιμήσουμε αυτό που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να μην έχω αυτή την ευκαιρία τώρα», δήλωσε ο πρώην madridista μέσος.

Ο Ραούλ, μετά την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ταξιδέψει με την ομάδα σε ορισμένους αγώνες, έχει βρεθεί σε κάποιες προπονήσεις, αλλά πάνω απ 'όλα έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση της cantera, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινή εργασία κι ακόμη και πατώντας στο γρασίδι.
Στα δύο χρόνια του στην Αλ-Σαντ (Κατάρ), ο Ραούλ εμποτίστηκε στην εκπαίδευσή του ως προπονητής. Περνούσε την ημέρα στο γραφείο του στην Aspire, επανεξετάζοντας αγώνες, αφομοιώνοντας τακτικές και διαχειριζόμενος αυτό που μπορεί να’ναι ένας μεγάλος προπονητής, αν η καριέρα του στον πάγκο μοιάσει με αυτή του ποδοσφαιριστή.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.