News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui και τα λεπτά του Isco στη Μαδρίτη: "Είναι σημαντικό να αποδίδει"

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ο προπονητής τόνισε για τον Zidane ότι "δεν θα κρίνω ποτέ έναν συνάδελφο"



Ο Lopetegui πέρασε απ’τα μικρόφωνα του Radio MARCA για ν’αναλύσει την επόμενη υποχρέωση της εθνικής Ισπανίας εναντίον της Αργεντινής στο Wanda Metropolitano και μίλησε επίσης και για την λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την κατάσταση του Isco στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Φιλικό ενάντια στην Αργεντινή. "Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε εναντίον μιας ολόκληρης δευτεραθλήτριας κόσμου, ακόμα και χωρίς τον Messi. Φανταστείτε και μ’αυτόν".

Τελική αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. "Έχω ήδη σκιαγραφήσει τη λίστα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν έχει κλείσει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν ανοικτές τις πιθανότητες, αν και δεν έχουν έρθει σ’αυτή την κλήση".

Η κατάσταση του Isco στην Ρεάλ Μαδρίτης. "Ο Isco είναι σημαντικός παίκτης στην Εθνική, κι ο οποίος σημαντικό να αποδίδει, αλλά δεν θα κρίνω ποτέ έναν συνάδελφο".

Ρόλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. "Πρέπει να προετοιμαστούμε με την μέγιστη ταπεινότητα και να φτάσουμε έτοιμοι για να πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε την κατάστασή μας σε κάθε παιχνίδι".

Παίκτες με πιθανότητες. "Ούτε στην περίπτωση του Javi Martinez ούτε σ’άλλου δεν θέλω να κλείσω τις πόρτες. Είναι προφανές ότι υπάρχουν παίκτες που έχουν δυνατότητες, αλλά δεν πρόκειται ν’αποκαλύψω ονόματα επιθετικών γιατί δεν υπακούει στην πραγματικότητα".

Διαμάχη για τη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Δεν σπαταλάω ούτε ένα άτομο ενέργειας στη συζήτηση για τη μπάλα για του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν μπορούμε να χάνουμε χρόνο σ'αυτό. Πρέπει να προσαρμοστούμε κι επίσης να το εκμεταλλευτούμε επιθετικά. Ο στόχος ήταν να υπάρχουν περισσότερα γκολ».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.