News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Chiellini είναι πίσω και περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα παίξει στο Clásico εναντίον της Μίλαν



Τρεις μέρες πριν αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, η Γιουβέντους διακυβεύει μεγάλο μέρος των προσδοκιών της για την εκ νέου κατάκτηση της Serie A ενάντια σε μια Μίλαν του πρόσφατα ανανεωμένου Γκατούζο, αλλά παρά την διεξαγωγή ενός εκ των clásicos του ιταλικού πρωταθλήματος και του γεγονότος ότι διακυβεύεται το πρωτάθλημα, πολλοί σκέφτονται την επίσκεψη της λευκής ομάδας.

Μια περισσότερο από πιθανή νίκη της Νάπολι επί της Σασουόλο νωρίς το Σάββατο, θα έκανε τους παίκτες του Allegri να ξεκινήσουν το clásico εναντίον της Milan ένα βαθμό πίσω και με την υποχρέωση να κερδίσουν πάση θυσία. Στη αναμέτρηση ενάντια σ’αυτήν που ήταν πρωταθλήτρια των πάντων και τώρα αναζητά εκείνη τη χαμένη ταυτότητα, η Γιούβε φτάνει με τις σίγουρες απουσίες των Alex Sandro, Khedira και Bernardeschi, οι οποίοι δεν θα παίξουν ούτε κι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Cuadrado και Κιελίνι έχουν επιστρέψει στην εργασία με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά στην περίπτωση του Κολομβιανού φαίνεται αδύνατο να μπορέσει να προλάβει να παίξει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο εξτρέμ θέλει εκδίκηση για ό, τι συνέβη στον τελικό του Champions League, ήττα συμπεριλαμβανομένης αποβολής, αλλά δεν θα προλάβει εκτός κι αν ο Allegri θέλει να ρισκάρει, αλλά μιας και διακυβεύεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, όλα δείχνουν ότι ο πρώην της Τσέλσι θα περιμένει άλλη μία εβδομάδα. Εγχειρίστηκε στον προσαγωγό στις 30 Ιανουαρίου κι δεν έχει ακόμη ανακτήσει το καλύτερο σημείο της φόρμας του. Προς το παρόν, εναντίον της Milan, θα βρεθεί στον πάγκο.

Ωστόσο, η ιστορία είναι διαφορετική με τον αμυντικό. Όπως έχει ανακοινώσει ο Allegri, ο Chiellini θα βρεθεί στην αρχική εντεκάδα ενάντια στη Milan. Η παρουσία του θα χρησιμεύσει έτσι ώστε ο στόπερ να βρει εκείνο το ανταγωνιστικό σημείο που έχασε λόγω του τραυματισμού που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες ενάντια στη Spal. Η παρουσία του ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξασφαλισμένη.

Ο Khedira δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματα που τον ανάγκασαν ν’αποσυρθεί ενάντια στην Ισπανία και δεν θα μπορέσει να παίξει εναντίον της Milan κι ούτε εναντίον αυτής που ήταν ομάδα του για πέντε σεζόν.

Ο Allegri, χωρίς πολύ περιθώριο

Ο Allegri δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί αποκλειστικά την Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα ενάντια στην οποία θα’χει τις σίγουρες απουσίες των Benatia και Pjanic λόγω τιμωρίας. Τα διάφορα σωματικά προβλήματα που κουβαλούν οι παίκτες του δεν του επιτρέπουν πολλές υπερβολές ούτε το να σκέφτεται να ξεκουράσει παίκτες κλειδιά. Μάλιστα, απ’τη Juve επιμένουν επανειλημμένα ότι το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι ενάντια στη Milan. Ξέρετε ήδη, εκείνο του παιχνίδι με παιχνίδι.

Τόσο στο παιχνίδι αυτού του Σαββάτου, όσο και σ’αυτό της Τρίτης δεν έχει μείνει εισιτήριο. Οι οπαδοί της Juve είναι με την ομάδα τους και εγγυώνται sold out κι ατμόσφαιρα απ’τις καλές τόσο ενάντια στη Milan όσο κι απέναντι στη Μαδρίτη. Ο Andrea Barzagli θα παίξει ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι εναντίον της Milan. Είναι ένας παίκτης που κάτι ξέρει από μεγάλα παιχνίδια: "Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας ενάντια στη Milan είναι σημαντικότατος, και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλους στόχους προς επίτευξη, θα’ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Νάπολι δεν τα παρατά. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι ο αγώνας του Απριλίου θα’ταν τόσο καθοριστικός, αλλά έτσι θα’ναι. Δεν πρέπει να χάσουμε περισσότερους βαθμούς, ξεκινώντας απ’αυτό το Σάββατο".




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.