News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες γιατί το να νικήσουν εδώ με 1-4 δεν είναι εύκολο"

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

«Απομένει πολύ πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα»

"Ήταν ένας σημαντικός αγώνας και παίξαμε με προσωπικότητα", δήλωσε ο προπονητής.



Ο Zinedine Zidane ανέλυσε στην αίθουσα τύπου του Mestalla τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στη Βαλένθια: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχει υπάρξει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Όμως όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος, αλλά κι επειδή παίξαμε πολύ καλά και είχαμε την κατοχή στο πρώτο μισό. Το να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν έτσι, με ικανοποιεί. Είναι μια περίπλοκη έδρα και μια ομάδα που έχει κάνει φανταστικά πράγματα σ’αυτό το πρωτάθλημα. Το να κερδίσεις με 1-4 εδώ δεν είναι εύκολο και πρέπει να συγχαρώ όλους τους παίκτες".

Το πρόβλημα δεν ήταν σωματικό

«Σωματικά είμαστε καλά. Πολλές φορές δεν είναι το σωματικό, είναι το κεφάλι. Το κεφάλι είναι πιο σκασμένο απ’το σώμα. Έχω υγιείς παίκτες που προπονούνται καλά. Είμαι ικανοποιημένος επειδή παίξαμε καλά επίσης και αμυντικά. Στο δεύτερο μισό υποφέραμε λίγο και μας έσωσε ο Keylor. Μέσα στο παιχνίδι εν γένει αξίζαμε τη νίκη, ειδικά για την καλή αρχή που κάναμε στο παιχνίδι».

Ο θυμός του Benzema στην αλλαγή

"Όλοι οι παίκτες θυμώνουν με τις αλλαγές. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα κι ο Karim είναι ικανοποιημένος όπως όλοι".

«Θα με εξετάζουν κάθε μέρα αλλά δεν θα αλλάξω. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τους παίκτες μου και πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί έχουν κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Το καλό στο ποδόσφαιρο είναι ότι όταν συμβαίνει κάτι κακό έχεις έναν άλλο αγώνα τρεις μέρες αργότερα».

Προσωπικότητα

"Σήμερα ήταν μια σημαντική έδρα κι ένα σημαντικό παιχνίδι και παίξαμε με προσωπικότητα. Θα’μαστε εκεί παλεύοντας. Απομένει πολλή Liga και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μετά, στις 14 έχουμε ένα αγώνα του Champions League".

Αλλαγές


"Οι αλλαγές είναι για αυτό: για να αλλάζουν τη δυναμική. Ο Lucas κι ο Asensio δούλεψαν πολύ, επίσης κι ο Mateo στο τέλος. Ο Mateo κι ο Asensio συμμετείχαν στα δύο τελευταία γκολ. Ο καθένας συνεισφέρει κι από λίγο. Οι τρεις αλλαγές προσέφεραν".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.