News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Valencia vs Real Madrid: Με το Champions League στο κεφάλι

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Των Juan Ignacio García-Ochoa και Diego Picó

Και οι δύο ομάδες παίζουν μια άμεση μονομαχία για τις θέσεις του Champions League



Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στο Mestalla σε μια άμεση μονομαχία για το Champions League και με το κεφάλι, γιατί να μην το πούμε επίσης, αλλού. Όπως κάθε χρόνο στον αγωνιστικό χώρο θα πεταχτούν σπίθες, αλλά η παραμονή της μονομαχίας χαρακτηρίζεται έντονα απ’το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται οι δύο ομάδες.

Χωρίς πιθανότητες να αγωνιστεί για τον τίτλο, η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει με το ένα μάτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Μαδρίτη εμφανίζεται μεταξύ της μελαγχολίας απ’τον αποκλεισμό της στο κύπελλο κι αυτή την ελπίδα ή τη σανίδα σωτηρίας που είναι το παιχνίδι στις 14 Φεβρουαρίου ενάντια στην PSG. Και για τις δύο, αν και παίζουν το να βρίσκονται την επόμενη σεζόν στο Champions League, αυτοί οι σημερινοί τρεις βαθμοί δεν είναι οι πιο σημαντικοί.



Παρκάροντας τα αμφισβητούμενα rotations του Κυπέλλου, ο Zidane θα βγει ενάντια στη Βαλένθια με το καλύτερο που έχει. Την καλή του εντεκάδα, με εξαίρεση τον τραυματία Ράμος, με το BBC στην κορυφή, το οποίο ενώνεται και πάλι σε μια αρχική ενδεκάδα 280 ημέρες αργότερα. Η επίθεση που σχηματίζουν οι Cristiano, Bale και Benzema είναι η μεγάλη ελπίδα ενόψει του Champions League για μια ομάδα που έχει τώρα 19 ημέρες για να προετοιμάσει τον αγώνα εναντίον της PSG. Όλα όσα κάνουν από σήμερα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου ο Zidane και οι παίκτες του έχουν ως αποκλειστικό στόχο το Champions League.

Μια ανατροπή 34 βαθμών!

Στη Βαλένθια, ο Marcelino σκέφτεται ακόμα και να κάνει κάποια rotations σκεπτόμενος το Κύπελλο. Και είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ σε λιγότερο από ένα χρόνο. Τόσο που φαίνεται εξωπραγματικό. Στην τελευταία επίσκεψη πρωταθλήματος της Μαδρίτης στο Mestalla, οι λευκοί ήταν πρώτοι στη Liga με 53 βαθμούς. Πολύ πίσω, συγκεκριμένα 29 βαθμούς, η Βαλένθια καταλάμβανε τη δέκατη πέμπτη θέση. Παρά τη χαώδη διαφορά, τα γκολ των Zaza και Orellana, που μόλις είχαν έρθει, έδωσαν τους βαθμούς στη Βαλένθια κι έβαλαν τη Μαδρίτη σ’ένα χάος με τη Barcelona, αν και κατέληξε να κερδίσει το πρωτάθλημα.


Απ’τους 29 της αρνητικής διαφοράς έχει πλέον περάσει στους πέντε της... θετικής διαφοράς. 34 βαθμοί τρέλας σε μόνο έντεκα μήνες.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.