News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το BBC είναι έτοιμο ν’αντιμετωπίσει την PSG των Neymar και Mbappé

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μαζί με τον Μαρσέλο ανυψώνουν την λευκή αισιοδοξία



Υπάρχει ζωή στο Santiago Bernabéu. Πολλή περισσότερη απ’ότι σκέφτονταν μερικοί μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο εναντίον της Leganés. Και υπάρχει επειδή οι ίδιοι που έχουν βάλει τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς πιθανότητες στο πρωτάθλημα, θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν ακόμα να πουν πολλά. Το BBC ξαναπαίζει μαζί και το έχει κάνει σ’ένα καλό επίπεδο, από το χέρι ενός Marcelo ο οποίος εκπροσώπησε τέλεια την κρίση στο πρωτάθλημα και που στο χέρι του είναι να σχεδιάσει την επιστροφή στην κορυφή, με την Παρί Σεν Ζερμέν των Neymar και Mbappé ως μόνο στόχο.

Η λύση για αυτή την Ρεάλ Μαδρίτης περνάει απ’το BBC. Μετά απ’αυτό που είδαμε εναντίον της Βαλένθια φαίνεται ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει σαφές ότι η μόνη εναλλακτική που του απομένει και στην οποία θα βασιστεί είναι η ανάκτηση του καλύτερου τόνου των ίδιων που έχουν υπάρξει ικανοί να νικήσουν την Βαλένθια του Marcelino που έμοιαζε ανίκητη. Και η αλήθεια είναι ότι φαίνονται αποφασισμένοι να τον δικαιώσουν.

Η νίκη επί της Βαλένθια του Marcelino ήρθε μετά από δύο πέναλτι (ήταν και τα δύο) που έγιναν σε Ρονάλντο και Μπενζεμά, μια θαυματουργή απόκρουση του Keylor Navas και δύο τελικά χτυπήματα με επικεφαλής αυτόν τον Marcelo που έχει υπάρξει ικανός να τα παρατήσει σε πολλά παιχνίδια, αλλά που έχει αποφασίσει να ξυπνήσει, θα δούμε αν είναι εγκαίρως ή όχι.

Ο Ζιντάν έχει τα πάντα πολύ ξεκάθαρα. Τόσο που στο Κύπελλο βασίστηκε σε παίκτες που από εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα’ναι υπολειμματικοί. Theo, Achraf, Ceballos, Vallejo, Llorente ή Mayoral μόλις που θα φανούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο χρόνος τους, τουλάχιστον αυτή τη σεζόν, φαίνεται να’χει περάσει. Τώρα είναι η ώρα εκείνων που έχουν υπάρξει ικανοί να βάλουν 11 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τους οποίους ο Γάλλος δεν άφησε να παίξουν στο Κύπελλο.

Ο Γάλλος είχε τα πάντα προετοιμασμένα, αλλά μερικοί δεν του έχουν απαντήσει όπως έπρεπε. Με σχεδόν τα πάντα χαμένα έχει απαιτήσει και πάλι τους BBC που θυμίζουν και πάλι αυτό που ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα και φαίνεται ότι αντιδρούν. Το Champions League είναι σε δύο εβδομάδες και οι τελευταίες εξάρσεις στο πρωτάθλημα μας προσκαλούν να σκεφτούμε ότι ο σημερινός πρωταθλητής θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του με αξιοπρέπεια, κάτι που είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς βλέποντας την βαθμολογία στην Liga και τον αποκλεισμό απ’το Κύπελλο.

Το BBC κι ο Marcelo θέλουν να φέρουν σε άσχημη θέση όλους εκείνους που τους έχουν θάψει πριν την ώρα τους. Ο Ζιντάν δήλωσε την Παρασκευή ότι όλα επρόκειτο ν’αλλάξουν και, μετά απ’αυτό που είδαμε ενάντια σε μια Βαλένθια την οποία άφησαν χωρίς πολλή ανταπόκριση, μπορεί να’χει δίκιο, τόσο όσο έχει κάνει λάθος μέχρι στιγμής. Το Champions League θα κρίνει αυτό που έχει γίνει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.