News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι ο Cristiano Ronaldo δεν μπορεί να επανέλθει

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Του Alonso Castilla

Οι συμπαίκτες του τον βλέπουν έξω απ’το κλαμπ τον Ιούνιο

Τ’αποδυτήρια έχουν σαφές ότι ο Cristiano Ronaldo βιώνει τους τελευταίους μήνες του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συμπαίκτες του θεωρούν δεδομένο το γεγονός ότι θ’άλλαζε τον σύλλογο με κάθε σιγουριά



Το πανόραμα έχει γίνει ζοφερό. Η ομάδα είναι σε ελεύθερη πτώση και το πέρασμα των αγωνιστικών επιβεβαιώνει ότι η βαθιά κρίση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλπάζουσα. Σ’ένα θέμα η θερμοκρασία αυξάνεται κάθε μέρα που περνά, αυτό που αφορά έναν Κριστιάνο Ρονάλντο που απομακρύνεται σταδιακά, αλλά αμείλικτα, απ’τον σύλλογο που έχει υπάρξει το σπίτι του για όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα στ’αποδυτήρια θεωρείται δεδομένο ότι ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει μια αντίστροφη μέτρηση που δεν έχει πια φρένο.

Οι συμπαίκτες του τον βλέπουν να μην μπορεί να επανέλθει για τον σκοπό. Όλοι παρακολουθούν την «υπόθεση» με προσοχή κι όλοι θεωρούν δεδομένο ότι ο Κριστιάνο αντιμετωπίζει τις τελευταίες του μέρες ντυμένος στα λευκά. Γνωρίζουν τον συνάδελφό τους παραπάνω από καλά, και η συμπεριφορά του, όλα όσο κινούνται γύρω του καθημερινά, κάνουν τους παίκτες να σκέφτονται ότι πλέον δεν υπάρχει γυρισμός κι ο ότι Πορτογάλος, που έχει δώσει τόσα στην Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που έφτασε στο μακρινό 2009, έχει ήδη ξεκινήσει πλέον μια πορεία χωρίς επιστροφή.

Οι σχέσεις μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αυτού που κάνει κουμάντο δεν ήταν πάντα καλές. Η ένταση που προέδρευσε περισσότερες από μία φορές την συνύπαρξή του με τον Florentino Pérez, στις δύο τελευταίες σεζόν μαλάκωσε στη ζεστασιά των τίτλων που κερδήθηκαν από τότε που προπονεί την ομάδα ο Ζιντάν. Τώρα επιστρέφει το σφίξιμο ανάμεσα στο αστέρι και στον ηγέτη, κάτι που εκτιμάται τέλεια στο μέρος όπου κυκλοφορεί καθημερινά ο σκόρερ. Ψηλαφιέται ότι κάτι δεν λειτουργεί όπως πρέπει κι ότι η μετατροπή της κατάστασης αυτή τη φορά θα’ναι πια αδύνατο να επιτευχθεί.



Άθλια ευστοχία

Τώρα, στο club, κοιτάζουν πίσω, στο περασμένο καλοκαίρι, και κατανοούν ότι ήταν πιθανότατα η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση, αφού γνωστοποιούταν ότι ο παίκτης ήθελε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Ο παίκτης δεν είπε ποτέ τίποτα δημοσίως υπό αυτή την έννοια και η πραγματικότητα κατέληξε να επιβάλει το νόμο της. Ήταν στην «ABola» όταν έγινε γνωστή η επιθυμία του ενοχλημένου Cristiano, αλλά όπως ανέφερε αυτή η εφημερίδα, κανένας σύλλογος δεν εμφανίστηκε με την επαρκή δύναμη έτσι ώστε να υλοποιήσει την επιχείρηση.

Η λίγη ευστοχία της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στα αντίπαλα τέρματα τιμωρεί φέτος την ομάδα του Zidane. Έχει κάνει άσχημα παιχνίδια, όπως επίσης κι άλλα, στα οποία το παιχνίδι ήταν επαρκώς τακτοποιημένο έτσι ώστε να πάρει κάποιες νίκες που τώρα αντιστέκονται. Όσο κι αν το σκέφτονται, εκτιμούν ότι η σκληρή πραγματικότητα είναι καρπός πάνω απ'όλα, πέρα ​​απ’τα προβλήματα του συλλογικού παιχνιδιού, της φρικτής κι επίμονης έλλειψης γκολ που καταστρέφει. Αν κι όλοι οι συμπαίκτες του θεωρούν δεδομένη την έξοδό του απ’το σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι, θεωρούν επίσης τον Cristiano ως καθοριστικό παράγοντα έτσι ώστε η τωρινή κατάσταση να μεταλλαχθεί με θετικό τρόπο.



'The Best'

Στο βαθμό που στο τελευταίο ενάμιση έτος έπεφταν οι τίτλοι, με την εξαιρετική και καθοριστική συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η ενόχλησή του ήταν σε αύξηση εκτιμώντας ότι οι μισθοί του δεν αντιστοιχούσαν με την απόδοσή του. Αυτός ο θυμός μεγάλωσε με το πέρασμα του χρόνου, βλέποντας ο Πορτογάλος πώς αντιμετωπίστηκαν με μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικό επίπεδο οι Messi και Neymar. Όταν τον περασμένο Οκτώβριο κέρδιζε το βραβείο «The Best» που δίνει η FIFA, αυτή η εφημερίδα ενημέρωνε ήδη για την προοδευτική δυσαρέσκεια του παίκτη της Madeira. Μια δυσαρέσκεια που έχει πολλαπλασιαστεί στις τελευταίες εβδομάδες.

Η ανησυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνεται και πλέον έχει σαφές ότι πρέπει ν’ανακατέψει τη γη και να βάλει λίπασμα στο ρόστερ, ειδικά την επίθεση, με νέα στρατεύματα. Στην Ευρώπη μόνο δύο κλαμπ εμφανίζονται ως πιθανοί προορισμοί για τον Cristiano Ronaldo. Αλλά ήδη στα πρόθυρα των 33 ετών και των πολλών εκατομμυρίων για να τεθούν στο τραπέζι, μένει να δούμε αν η PSG ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξουν πραγματικά με τον επιθετικό τώρα σε χαμηλές ώρες. Πολλοί σύλλογοι στην Κίνα βρίσκονται για χρόνια πίσω του, επίσης κι απ’τον Messi, αλλά οι νέοι κανόνες που εφαρμόζει η Κυβέρνηση εμποδίζουν a priori μια επιχείρηση τέτοιου διαμετρήματος.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.