News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco κι ο Sergio Ramos, με υποτροπή, εκτός για το Valencia vs Real Madrid

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ο αρχηγός, περίπου δύο εβδομάδες, κι ο malagueño, μια εβδομάδα



Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει αυτό το απόγευμα στη Βαλένθια με δύο εξέχοντες απουσίες, των Sergio Ramos και Isco, οι οποίοι δεν είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κληθεί απ’τον Ζιντάν για τον αγώνα του Σαββάτου στο Mestalla. Η είδηση δόθηκε απ’το La Sexta κι επιβεβαιώνεται απ’τη MARCA.

Ο Ράμος επανεμφανίστηκε την Τετάρτη ενάντια στη Lega μετά από απουσία λιγότερο από τρεις εβδομάδες εξαιτίας ενός προβλήματος στο υποκνημίδιο που έχει υποστεί υποτροπή. Υποφέρει από μια καταπόνηση με οίδημα και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Εκ των προτέρων, αν τηρηθούν οι προθεσμίες, θα παίξει εναντίον της PSG, αλλά μπορεί να φτάσει οριακά.

Ο Isco είναι επίσης πληγωμένος από ένα χτύπημα στο αριστερό ισχίο στην προπόνηση που θα τον κρατήσει έξω για περίπου μια εβδομάδα. Και οι δύο ήταν βασικοί στο Κύπελλο και σήμερα το πρωί προπονήθηκαν με τον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες τους, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των 15 ανοιχτών λεπτών για τον Τύπο.


Μ’αυτές τις απουσίες, Nacho και Varane θα είναι και πάλι οι βασικοί στο κέντρο της άμυνας (δεν θα υπάρχει αναπληρωματικός λόγω των απουσιών των Ramos και Vallejo), ενώ χωρίς τον Isco αποκτά δύναμη η ήδη δυνατή πιθανότητα να’ναι βασικό το BBC.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.