News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Al Khelaifi: "Ο Neymar δεν θα φύγει ποτέ στο τέλος της σεζόν, είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι"

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο πρόεδρος της PSG επιμένει ότι όλα είναι μια εκστρατεία αποσταθεροποίησης του συλλόγου



Η PSG συσπειρώνεται γύρω απ’τον Neymar μπροστά στις φήμες για την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν. Ο ίδιος ο παίκτης το απέκλεισε -«είμαι ευτυχισμένος και ήρθα στην París Saint-Germain για να γράψω ιστορία», είπε-, μετά την νίκη επί της Montpellier (4-0) και πριν το έκανε ο πρόεδρός του, Nasser al Khalaifi, στο Canal Plus. «Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος φαίνεται στο γήπεδο. Είναι πολύ ικανοποιημένος. Μιλάω μαζί του και με την οικογένειά του, είναι ευτυχισμένοι στο Παρίσι. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Μαδρίτης και είμαστε συγκεντρωμένοι σ’αυτό», είπε.


Μάλιστα, ο Al Khelaifi διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Neymar: «Ποτέ δεν θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Όχι 100 %, 2.000 %. Πιστεύω ότι Neymar και Cavani έχουν πολύ καλή σχέση, αλλά εσείς τους επικρίνετε και πάλι, προσπαθείτε να ψάξετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Σας ζητώ να σταματήσετε μ’αυτό επειδή δεν είναι καλό ούτε για σας ούτε για τον σύλλογο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια και στην ομάδα. Μας έρχεται ένα μεγάλο ματς κι έχουμε θέσει όλες τις αισθήσεις σ’αυτή την αναμέτρηση».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.