News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο τραυματισμός του Benzema απομακρύνει ένα «πρόβλημα» για τον Zidane

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Γάλλος απορρίφθηκε απ'τους οπαδούς μετά το Clásico


Ο Karim Benzema έχει μείνει πολύ εκτεθειμένος μετά το Clásico στις 23 Δεκεμβρίου. Οι οπαδοί τον αποχαιρέτησαν με αποδοκιμασίες και οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών τον υποδεικνύουν ως έναν απ'τους υπεύθυνους για ό, τι συνέβη ενάντια στην azulgrana ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος έχει μια δύσκολη σεζόν και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του βρίσκεται στα χείλη όλου του κόσμου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία σε σχέση με τις αποδόσεις και μ'αυτό που προσφέρει ο συμπατριώτης του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο τραυματισμός που υπέστη, επίσημες πηγές λένε ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, τον αφήνει έξω απ'την ομάδα στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, απομακρύνοντας ένα πρόσθετο πρόβλημα απ'τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος έχει σαφές ότι θα συνεχίσει να υπολογίζει τον Benzema. Είναι το 9 του κι έτσι θα συνεχίσει να'ναι.


Απ'τον madridista προπονητή δεν διαφεύγει αυτό που λέγεται για τον Μπενζεμά ούτε η αναζήτηση της λευκής οντότητας για ενίσχυση στην εν λόγω θέση, είτε είναι στην αγορά που αρχίζει στις 2 Ιανουαρίου, είτε το καλοκαίρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά μια νέα αναφορά μπροστά κι ο Ζιντάν το παίρνει ως κάτι φυσιολογικό, αν και πιστεύει πως ότι υπάρχει φτάνει για να συνεχίσει να λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο, όπως έχει μεταφέρει στους ηγέτες.

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς την παρουσία του Karim Benzema στον αγωνιστικό χώρο λόγω της ατυχίας να υποστεί έναν τραυματισμό, η κοινωνική ηρεμία θα'ναι πιο εύκολο να επιτευχθεί. Ο επιθετικός ξέρει ότι αυτές τις στιγμές όλα όσα συμβαίνουν γύρω του είναι θέμα συζήτησης, αλλά είναι πεπεισμένος ότι θα καταλήξει να γυρίσει την κατάσταση για άλλη μια φορά.


Μέχρι να'ρθει εκείνη η στιγμή, ο Ζιντάν θα δώσει ελεύθερη οδό στην επιστροφή του Gareth Bale στο καθεστώς βασικού και στην είσοδο στην εντεκάδα παικτών όπως τον Marco Asensio και τον Isco, παίκτες που απαιτούνται απ'τους οπαδούς και που ξέρει ότι δεν θα'χουν καμία απόρριψη. Είναι περίεργο, αλλά ένα πρόβλημα όπως αυτό του τραυματισμού του Benzema έχει μετατραπεί σε μια λύση ή τουλάχιστον σε μια παρένθεση σε μια πιθανή καταιγίδα.

Ο Benzema έχει παίξει μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν σε 20 επίσημους αγώνες, με 5 γκολ, 2 ασίστ και 1.488 λεπτά ως κύριους αριθμούς μιας σεζόν που μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαλαρή μέχρι στιγμής.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.